GamePower ursa alınır mı

Son karar senin olsa da bana kalırsa G102 bu fiyat bandındaki en iyi seçimdir kendim 203 modelini kullanıyorum ( 102 ile aralarında sadece dpi farkı var birebir aynısı )
Gerek mouse yapısı gerek sensörü olsun şu ana kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim param olsa gene gider bir 102&203 alırım.

Son karar senin olsa da bana kalırsa G102 bu fiyat bandındaki en iyi seçimdir kendim 203 modelini kullanıyorum ( 102 ile aralarında sadece dpi farkı var birebir aynısı )
Gerek mouse yapısı gerek sensörü olsun şu ana kadar kullandığım en iyi mouse diyebilirim param olsa gene gider bir 102&203 alırım.
Forumda bi arkadaş vardı aldığıma pişman oldum diyordu. Şiödi satmaya çalışıyormuş ondan dedim.

Ursa kullanıyorum, öneririm güzel mouse F/P.
Ancak G102 nin sensörü daha kaliteli fakat aşırı fark yok aralarında sensör bakımından.
Dış tasarım olarak URSA daha şık duruyor bana göre.
Seçimini yaparsın artık. :)

Forumda bi arkadaş vardı aldığıma pişman oldum diyordu. Şiödi satmaya çalışıyormuş ondan dedim.
Sadece kendimde çıkan bir sorun var yazımını kendi bilgisayarımda kuramadım malesef başka 2 pcde sıkıntısız bir şekilde kurabilirken kendi pcmde kuramadım bir türlü :/
Neyine pişman olmuş bilmiyorum ama şu ana kadar kullandığım en iyi mouse'lardan biri kendisi bunu programını kullanamama rağmen söylüyorum bir de programını kullanabilsem 10 üzerinden 11 puan verirdim bu mouse için :D

Geri