enisberberr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,078
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem benim değilki imha edemimha edin dedim görmedin mi![]()
La yok mu çözümü bu illetin...
Sistem benim değilki imha edemimha edin dedim görmedin mi![]()
Google translate@enisberberr sakin ciddi değilim, vardır bir yolu elbet ama ingilizcem kurtarmadığından anlayamadım
bilen varsa buyursun ilk kez görüyorum böyle bir şeyGoogle translate
Hocam acil bunun çözümünü bulabilir miyiz?
Tüh be.bilen varsa buyursun ilk kez görüyorum böyle bir şey
al işte hepsi onun yüzündenTüh be.
Umarım buluruz yav.
Arkadaş bilgisayarcıya götürmüş format attırmak için sonra PC ara ara kendine res atıyor felan...
Şu kendine bilgisayarcıyım diyen hırsızlar yok mu onları alıp meydan dayağı atacaksın...al işte hepsi onun yüzünden![]()
harbiden, çok nadir iyiler rastlıyorŞu kendine bilgisayarcıyım diyen hırsızlar yok mu onları alıp meydan dayağı atacaksın...
Neyse hocam eğer sorunun çözümünü bulursanız haber edin...harbiden, çok nadir iyiler rastlıyor
ederimde bulabilirsem..Neyse hocam eğer sorunun çözümünü bulursanız haber edin...
Tamamdır hocamederimde bulabilirsem..
biraz bakttım MSI da boot sorunu yaşayan var ama böyle bir şey yaşayan yokTamamdır hocam
Merhaba, öncelikle Biraz konuyu hortlatacağız ama belki faydası olur (3 sene olmuş )Merhaba sevgili dostlarım,
Alt komşumuzun çocuğunda konu başlığında da belirtttiğim Msi 2A9C (H55) anakartına sahip.
Format atmak istediğini söyledi bana fakat ben bu tuşu bulamadım.
Ve Bios menüsü çok eski olduğu için ben pek bilemedim.
Acaba boot menu tuşu hangisidir?
Ve eğer biliyorsanız formatı bios üzerinden atma ihtimalim var mıdır boot menuye girmeden?
@crazyreign