Telefon'u Webcam Gibi Kullanma

Dostlar her ne olursa olsun derslere katılın. Bu zamana kadar katılmadıysanız bundan sonra katılın çünkü 21 eylülden itibaren işlenen derslerden sınav yapabilirler. MEB bu ne yapacağı belli olmuyor. Sabah kalktığında sınav değişiyorsa buna da şaşmamak lazım. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım ne de olsa.

sana bir şey demiyorum öğretmen bu gün webcam alın dedi bende araştırdım bu uygulamayı buldum çoğu öğretmen webcam istiyor
Hocam size bir şey demedim zaten ben de droid cam i biliyorum :D

Dostlar her ne olursa olsun derslere katılın. Bu zamana kadar katılmadıysanız bundan sonra katılın çünkü 21 eylülden itibaren işlenen derslerden sınav yapabilirler. MEB bu ne yapacağı belli olmuyor. Sabah kalktığında sınav değişiyorsa buna da şaşmamak lazım. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım ne de olsa.
bence de katılmanın zararı yok katılmamanın var sınav zamanında bir şey bilemezsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size bir şey demedim zaten ben de droid cam i biliyorum :D
dostum sen bilebilirsin ama herkes bilmez :)

Katılıyoruzda ne not alasım geliyor ne de düzgün dinliyorum, okul gibi değil asla o yüzden sınavlarda her türlü sıkıntı yaşayacakmışım gibi geliyor :d.

Ben canlı derste hocaların komik hallerini ss alıyom ifşa jddhf

Katılıyoruzda ne not alasım geliyor ne de düzgün dinliyorum, okul gibi değil asla o yüzden sınavlarda her türlü sıkıntı yaşayacakmışım gibi geliyor :d.
Bende öyleyim okul gibi not alıyorum belki sınıfta bir tek ben alıyorum ama ilerde faydası bana var

Geri