Z490 MSI ACE Coil Whine

Asi3636

80+
Reaksiyon skoru
0
Hocam bir şey Sorucam Kullandığın Z490 MSI ACE Youtube den bir şey izlerken ya da boş durum da iken Coil Whine var mı ya da bordun I/O portlarının ora dan ses geliyor mu ben bu ses den muzdaribim herhangi bir şey yok ilen Youtube ye girip video açtığım da bord dan ses geliyor not:ekrankartı ve psu dan gelmiyor.!

Anakartlar coil whine yapıyorsa şaşırırım o anakart yapıyorsa daha çok şaşırırım.

Anakartta Coil Whine olmaz.

Anakartta coil whine olmaz

Anakartta Coil Whine olmaz.
Malesef var ve redit de felan da gördüm teknik servis de olabilir diyor ama max 35db olucak şekil de ama ben de youtube girince oluyor :D diğer türlü hiçbir şey olmuyor oyun da felan kulaklığı çıkarıp şarkı dinlerken rahatça duyabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartta coil whine olmaz
Malesef var ve redit de felan da gördüm teknik servis de olabilir diyor ama max 35db olucak şekil de ama ben de youtube girince oluyor :D diğer türlü hiçbir şey olmuyor oyun da felan kulaklığı çıkarıp şarkı dinlerken rahatça duyabiliyorum.

Anakartta bobinmi varki bobin çığlığı (Coil Whine) olucak ? Hayatımda ilkkez sizden duyuyorum.

Hocam bir şey Sorucam Kullandığın Z490 MSI ACE Youtube den bir şey izlerken ya da boş durum da iken Coil Whine var mı ya da bordun I/O portlarının ora dan ses geliyor mu ben bu ses den muzdaribim herhangi bir şey yok ilen Youtube ye girip video açtığım da bord dan ses geliyor not:ekrankartı ve PSU dan gelmiyor.!
Anakartinda fan yok nerden gelebilir coil whine 😀

Fandan gelmez ki SSD'de bile olur azıcık.

M.2'lerde*

Ekran kartı, PSU ve fanlar haricindeki parçalar da Coil Whine olucağını sanmam, güç çeken bir donanım ses çıkarır fakat anakartın yada M.2 nin çekiceği güçten ses duyulmaz, en çok ses ekran kartı ve PSU Coil whine ından gelir.

Geri