Emülatör önerisi yapabilir misiniz?

Furkii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Arkadaşlar Pubg Mobile oynamayacağım,telefonum kötü,ona indirmeyip merak ettiklerimi oynamak istiyorum YaniMobil oyun oynayacağım emülatör Önerebilir misiniz?

Arkadaşlar PUBG Mobile oynamayacağım,telefonum kötü,ona indirmeyip merak ettiklerimi oynamak istiyorum YaniMobil oyun oynayacağım emülatör Önerebilir misiniz?
gameloop blue stack nox player olabilir ben bunları biliyorum

blue stack önermiyorum optimizasyonu kötü.Nox player ve memu gayet güzel onları kullanabilirsiniz ama blue stacki kurup deneyebilirsiniz kasmazsa onu kullanın

Arkadaşlar PUBG Mobile oynamayacağım,telefonum kötü,ona indirmeyip merak ettiklerimi oynamak istiyorum YaniMobil oyun oynayacağım emülatör Önerebilir misiniz?
Gameloop diyen arkadaşlar için de oyun dahi yok biliyor musunuz birde eğer emülatör yüklersen VT veya SVM açın

blue stack önermiyorum optimizasyonu kötü.Nox player ve memu gayet güzel onları kullanabilirsiniz ama blue stacki kurup deneyebilirsiniz kasmazsa onu kullanın
Blue Stacks indiriyorum şu anda kasarsa nox player mı yüklememi öneriyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gameloop diyen arkadaşlar için de oyun dahi yok biliyor musunuz birde eğer emülatör yüklersen VT veya SVM açın
Nerden açılıyor?

Nerden açılıyor?
BİOS

Nerden açılıyor?
Açmazsan performans 0

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,429
Üyeler
189,263
Son üye
tuni