gameloop blue stack nox player olabilir ben bunları biliyorumArkadaşlar PUBG Mobile oynamayacağım,telefonum kötü,ona indirmeyip merak ettiklerimi oynamak istiyorum YaniMobil oyun oynayacağım emülatör Önerebilir misiniz?
İkisini de kullanmadım maalesef önerim yok GameLoop dışında.Gameloop indirili fakat Google playdaki çoğu oyun yok blue stack mi önerirsiniz nox player mı?
Gameloop diyen arkadaşlar için de oyun dahi yok biliyor musunuz birde eğer emülatör yüklersen VT veya SVM açınArkadaşlar PUBG Mobile oynamayacağım,telefonum kötü,ona indirmeyip merak ettiklerimi oynamak istiyorum YaniMobil oyun oynayacağım emülatör Önerebilir misiniz?
Blue Stacks indiriyorum şu anda kasarsa nox player mı yüklememi öneriyorsunuz?blue stack önermiyorum optimizasyonu kötü.Nox player ve memu gayet güzel onları kullanabilirsiniz ama blue stacki kurup deneyebilirsiniz kasmazsa onu kullanın
Nerden açılıyor?Gameloop diyen arkadaşlar için de oyun dahi yok biliyor musunuz birde eğer emülatör yüklersen VT veya SVM açın
BİOSBlue Stacks indiriyorum şu anda kasarsa nox player mı yüklememi öneriyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden açılıyor?
Açmazsan performans 0Blue Stacks indiriyorum şu anda kasarsa nox player mı yüklememi öneriyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden açılıyor?
Çalışır ama FPS düşük olacaktır Çünkü VT ve ya SVM sanallaştırma kullanan içindir .Hiç uğraşmak istemiyorum Şu anda açmazsam çalışmaz mı?