Basketbol topu önerisi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Selamun Aleyküm, Spalding mi Nike mı veya başka bir marka mı alacağım bir türlü karar veremedim buraya başvurayım dedim. Sadece arada bir hobi amaçlı oynayacağım önerilerinizi bekliyorum, bütçe max 100tl. Bu arada eğlence kategorisine açtım bir sorun olmaz sanırım.

spalding telefon markası olsa iphone olurdu öle düşün en iyisi her zaman bence
Kankam ALLAH razı olsun tek yorum yapan sen oldun ama spaldingde kötüleyen var nike dada var ben şaşırdım doğrusu hangisini alacağımı peki model tavsiyesi verir misin ?

Kankam ALLAH razı olsun tek yorum yapan sen oldun ama spaldingde kötüleyen var nike dada var ben şaşırdım doğrusu hangisini alacağımı peki model tavsiyesi verir misin ?
dostum dinleme boşları ben 10 sene önce aldığım spalding hala sağlam ? bumu kötü ve hala memnunum model olarakta bunu al geç
Spalding TF-150 Basketbol Topu Perform No:7 Fiba Logo (83-572Z)
https://www.hepsiburada.com/spaldin...go-83-572z-p-SPORSPAL63684?magaza=Hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve unutma euroleague bile spalding kullanıyorlar bu arada hangi takımlısın?

dostum dinleme boşları ben 10 sene önce aldığım spalding hala sağlam ? bumu kötü ve hala memnunum model olarakta bunu al geç
Spalding TF-150 Basketbol Topu Perform No:7 Fiba Logo (83-572Z)
https://www.hepsiburada.com/spaldin...go-83-572z-p-SPORSPAL63684?magaza=Hepsiburada
Benimde aklımda aynen o vardı onu alıcam teşekkürler keşke nike jordanlar ucuz olsaydıda onlardan alabilseydik :( yani var o para ama bana mantıksız geliyor bir top için.

tf 150 candır

unutma türkiyede 2 takım vardır fenerbahçe ve fenerbahçe düşmanları diye bizim hangi takımlıyız belli :)
Cavaninin son postu come to FENERBAHÇE kaynıyor .d bi bak istersen inş gelir.

Geri