knk adblocker için demiştim ama eyw lazım olursa kullanırım güzel taktik .dBen mastürbasyon yapmadan önce ekleyip işim hallolunca siliyorum sende öyle yapabilirsin .
en çok indirilenin altında fazlasıyla virüs var yorumu olduğu için sordum zaten sıkıntı olmaz demi .dHepsi indirilmez, en çok indirileni indir.
Sanmıyorum.en çok indirilenin altında fazlasıyla virüs var yorumu olduğu için sordum zaten sıkıntı olmaz demi .d
Olabilir eğer şüpheleniyorsan adwcleaner ile tarama yapUfak bir sorum var cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Chrome web mağazasından indireceğim uzantılarda virüs olma ihtimali varmıdır ? Ad blocker kullanmak istiyorum ama indirmeden önce bir sorayım dedim .
İndir hicbirsey yapma sonra taramayi başlatindirmeden önce tarama yapabiliyormuyumki ?
kanka link atam bekle ailecek bunu kullanıyozUfak bir sorum var cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Chrome web mağazasından indireceğim uzantılarda virüs olma ihtimali varmıdır ? Ad blocker kullanmak istiyorum ama indirmeden önce bir sorayım dedim .
bu windows un kendi virüs tarayıcısı iş yaparmı?İndir hicbirsey yapma sonra taramayi başlat
indiriyorum bunu sıkıntı çıkmaz demi bak sana güveniyorum .dkanka link atam bekle ailecek bunu kullanıyoz
https://chrome.google.com/webstore/detail/ad-blocker/kacljcbejojnapnmiifgckbafkojcncf
Yok yapmaz senin pc de kaspersky yüklü olsun tarama yapmak istedigin zamanlar adwcleaner ve Malwarebytes yükle onlarla tarama yap daha dün 9yasindaki kuzenimin pc de 197 tane Malwarebytes virus buldu 32 tane falanda adwcleaner buldu virüsleri iyi buluyorlarbu windows un kendi virüs tarayıcısı iş yaparmı?
çıkmaz babam ben ve kardeşim kullanıyoruzbu windows un kendi virüs tarayıcısı iş yaparmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
indiriyorum bunu sıkıntı çıkmaz demi bak sana güveniyorum .d
bro temiz link varsa atarmısın hangi sitelere güvenmem gerektiğini bilmiyorumYok yapmaz senin PC de kaspersky yüklü olsun tarama yapmak istedigin zamanlar adwcleaner ve Malwarebytes yükle onlarla tarama yap daha dün 9yasindaki kuzenimin PC de 197 tane Malwarebytes virus buldu 32 tane falanda adwcleaner buldu virüsleri iyi buluyorlar