Chrome uzantıları hakkında.

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,009
Ufak bir sorum var cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Chrome web mağazasından indireceğim uzantılarda virüs olma ihtimali varmıdır ? Ad blocker kullanmak istiyorum ama indirmeden önce bir sorayım dedim .

Hepsi indirilmez, en çok indirileni indir.

Ben mastürbasyon yapmadan önce ekleyip işim hallolunca siliyorum sende öyle yapabilirsin .
knk adblocker için demiştim ama eyw lazım olursa kullanırım güzel taktik .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi indirilmez, en çok indirileni indir.
en çok indirilenin altında fazlasıyla virüs var yorumu olduğu için sordum zaten sıkıntı olmaz demi .d

Ufak bir sorum var cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Chrome web mağazasından indireceğim uzantılarda virüs olma ihtimali varmıdır ? Ad blocker kullanmak istiyorum ama indirmeden önce bir sorayım dedim .
Olabilir eğer şüpheleniyorsan adwcleaner ile tarama yap

bu windows un kendi virüs tarayıcısı iş yaparmı?
Yok yapmaz senin pc de kaspersky yüklü olsun tarama yapmak istedigin zamanlar adwcleaner ve Malwarebytes yükle onlarla tarama yap daha dün 9yasindaki kuzenimin pc de 197 tane Malwarebytes virus buldu 32 tane falanda adwcleaner buldu virüsleri iyi buluyorlar

Yok yapmaz senin PC de kaspersky yüklü olsun tarama yapmak istedigin zamanlar adwcleaner ve Malwarebytes yükle onlarla tarama yap daha dün 9yasindaki kuzenimin PC de 197 tane Malwarebytes virus buldu 32 tane falanda adwcleaner buldu virüsleri iyi buluyorlar
bro temiz link varsa atarmısın hangi sitelere güvenmem gerektiğini bilmiyorum

Geri