Laptop temizlik sonrası açılmıyor!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,028
Merhaba öğlen bir konu açmıştım laptopun ısınması hakkında fakat kimse cevap yazmadı
Bende kendi kendime cesaretlenip gittim laptopu söktüm tamamen (CPU'ya ulaşmak için sokmem gerekiyordu) ve süpürge ve fırça yardımıyla tozları aldım fanı temizledim aklımda hiç CPU tabakasını açmak yoktu son anda bi gaza geldim ve CPU kapağını da açtım elimde termal macun olmamasına rağmen gördüm ki termal macun yok denecek kadar az elimde olmadığı için ekleyemedim de neyse sonra kapağı geri kapattım laptopu geri topladım ve heyecanla düğmesine bastım fakat ekrana görüntünün gelmediğini farkettim
Ne yapmalıyım?

Sırayla ne yaptığını yazar mısın?

Büyük ihtimal bişeyi takmayı unutmuş olabilirsiz, yada işlemciyi tam oturttuğuna emin misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve Termal macunsuz direk fanı taktıysan bilgisayar sürekli kendini kapatır ısındığı için açılmaz.

Büyük ihtimal bişeyi takmayı unutmuş olabilirsiz, yada işlemciyi tam oturttuğuna emin misin?

ve Termal macunsuz direk fanı taktıysan bilgisayar sürekli kendini kapatır ısındığı için açılmaz.
Dostum sen iyimisin?
İşlemci çıkmıyor laptopta.

Öyle olmuş olsa bile en azından bir ışık görmem gerekmiyor mu

Pilin soketini çikarmistin değilmi parçalari sökerken
Evet pil takılı değildi zaten güç kablosunu da çıkarmıştım

Süpürge mi?

Laptop'a güç gidiyor mu? Yoksa hiç mi açılmıyor?
Güç geliyor herhalde çünkü fan dönüyor

Öyle olmuş olsa bile en azından bir ışık görmem gerekmiyor mu

Evet pil takılı değildi zaten güç kablosunu da çıkarmıştım
Laptopu toplarken taktınmı pili?

Laptopların modeline göre değişir benim lenovo laptopum vardı gayetde çıkıyordu gömülü ise bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri