RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,604
Var mıdır bu bütçede beyaz klavye? Mekanik olacak bu arada. Bir de red switch olursa tadından yenmez ama blue switch de kabulüm.
bence bulamazsın ck62 var o bile vergi kargo falan derken 470 tl oluyor ben pek sanmam olacağınıVar mıdır bu bütçede beyaz klavye? Mekanik olacak bu arada. Bir de red switch olursa tadından yenmez ama blue switch de kabulüm.
Ama sonuçta o kablosuz değil mi? Belki vardır be daha ucuza :/bence bulamazsın ck62 var o bile vergi kargo falan derken 470 TL oluyor ben pek sanmam olacağını
sanmam zaten tr de nedense beyaz ekipman fazla yok beyaz ekipmanlara bayılanlar olarak zorluk yaşıyoruzAma sonuçta o kablosuz değil mi? Belki vardır be daha ucuza :/
aynen en azından elimdeki 2 ekipmanın ledlerini beyaz kullanıp (rival 3, spec delta, alpa x kulaklığım siyah ve rengi ayarlanmıyor) bari klavyemin kendi rengi beyaz olsun istemiştim ama zaten şu an sınava hazırlanıyorum LGS ye seneye belki çıkar :/sanmam zaten tr de nedense beyaz ekipman fazla yok beyaz ekipmanlara bayılanlar olarak zorluk yaşıyoruz![]()
inş çıkaraynen en azından elimdeki 2 ekipmanın ledlerini beyaz kullanıp (rival 3, spec delta, alpa x kulaklığım siyah ve rengi ayarlanmıyor) bari klavyemin kendi rengi beyaz olsun istemiştim ama zaten şu an sınava hazırlanıyorum LGS ye seneye belki çıkar :/
Var mıdır bu bütçede beyaz klavye? Mekanik olacak bu arada. Bir de red switch olursa tadından yenmez ama blue switch de kabulüm.
Sağ ol ama hoşuma gitmedi.![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
bu klavye çok garip bune böyle bu bana daha çok eski parçaları bir araya getirip birleştirmişler ve klavye yapmışlar gibime geldi![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Katılıyorum. Ve neden harfler aşağıda yazıyorbu klavye çok garip bune böyle bu bana daha çok eski parçaları bir araya getirip birleştirmişler ve klavye yapmışlar gibime geldi
Valla bir ara klavye bakıyordum beyaz bu vardı başka bilmiyorum mallesef 600 lira filan olsa bir tane var ama pembe ledlibu klavye çok garip bune böyle bu bana daha çok eski parçaları bir araya getirip birleştirmişler ve klavye yapmışlar gibime geldi
max 350-400 ü görür benim bütçeValla bir ara klavye bakıyordum beyaz bu vardı başka bilmiyorum mallesef 600 lira filan olsa bir tane var ama pembe ledli
Royal Kludge Rk61 320 liraya görmüştüm geçen trde yokVar mıdır bu bütçede beyaz klavye? Mekanik olacak bu arada. Bir de red switch olursa tadından yenmez ama blue switch de kabulüm.