300 TL Beyaz Klavye Önerisi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Var mıdır bu bütçede beyaz klavye? Mekanik olacak bu arada. Bir de red switch olursa tadından yenmez ama blue switch de kabulüm.

Var mıdır bu bütçede beyaz klavye? Mekanik olacak bu arada. Bir de red switch olursa tadından yenmez ama blue switch de kabulüm.
bence bulamazsın ck62 var o bile vergi kargo falan derken 470 tl oluyor ben pek sanmam olacağını

sanmam zaten tr de nedense beyaz ekipman fazla yok beyaz ekipmanlara bayılanlar olarak zorluk yaşıyoruz :D
aynen en azından elimdeki 2 ekipmanın ledlerini beyaz kullanıp (rival 3, spec delta, alpa x kulaklığım siyah ve rengi ayarlanmıyor) bari klavyemin kendi rengi beyaz olsun istemiştim ama zaten şu an sınava hazırlanıyorum LGS ye seneye belki çıkar :/

aynen en azından elimdeki 2 ekipmanın ledlerini beyaz kullanıp (rival 3, spec delta, alpa x kulaklığım siyah ve rengi ayarlanmıyor) bari klavyemin kendi rengi beyaz olsun istemiştim ama zaten şu an sınava hazırlanıyorum LGS ye seneye belki çıkar :/
inş çıkar

bu klavye çok garip bune böyle bu bana daha çok eski parçaları bir araya getirip birleştirmişler ve klavye yapmışlar gibime geldi
Katılıyorum. Ve neden harfler aşağıda yazıyor :p

bu klavye çok garip bune böyle bu bana daha çok eski parçaları bir araya getirip birleştirmişler ve klavye yapmışlar gibime geldi
Valla bir ara klavye bakıyordum beyaz bu vardı başka bilmiyorum mallesef 600 lira filan olsa bir tane var ama pembe ledli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,208,646
Üyeler
194,508
Son üye
babalikdavasi
Geri