video_tdl_failure mavi ekran hatası

smyl

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler, bilgisayarımı 4 ay önce topladım ve 4 aydır aktif bir şekilde kullanmaktaydım hiç bir problem yaşamadım, fakat sistemimde hdd yoktu geçen ay 1tb bir hdd aldım ve yeniden format attım, formattan sonra sistemde youtube gezerken yada ilk açıldıktan 2-4 dk içerisinde mavi ekran veriyor sistem hata kodu olarakda ''video_tdl_failure'' hatası yazıyor bu sorunun ne olduğunu bilen varmıdır aceba ?

buyrun

Tencent emülatör kullanıyorsanız silin. Ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip güncelleyin. RGB Fusion yazılımını silin. BIOS'unuz çok eski, güncelleyin. Logitech araçlarını kaldırın.

Tencent emülatör kullanıyorsanız silin. Ekran kartı sürücünüzü DDU ile silip güncelleyin. RGB Fusion yazılımını silin. BIOS'unuz çok eski, güncelleyin. Logitech araçlarını kaldırın.
sistemi ilk topladığımda bios güncellemesi yapmıştım, format attıktan sonra yapmadım bios güncellemesi eski versiona mı dönmüş ?

sistemi ilk topladığımda bios güncellemesi yapmıştım, format attıktan sonra yapmadım bios güncellemesi eski versiona mı dönmüş ?
B40 sürümü olarak gözüküyor. 2019'da çıkmış bir sürüm. Yenisi var. Önce diğer dediklerimi yapın, çözülmezse güncellersiniz.
BIOS'ta versiyonu ne diyor? Windbg her zaman en güvenilir sonucu vermeyebilir.

B40 sürümü olarak gözüküyor. 2019'da çıkmış bir sürüm. Yenisi var. Önce diğer dediklerimi yapın, çözülmezse güncellersiniz.
BIOS'ta versiyonu ne diyor? Windbg her zaman en güvenilir sonucu vermeyebilir.
şimdi bios güncelledim inşallah birdaha vermez yardımınız için teşekkür ederim

Sorunsuz güncellediniz drğil mi? Diğer dediklerimi yaptınız mı?
hayır m-flash le güncelledim bios sürümünü, diğer dediklerinizi henüz yamadım, bios sürümüm güncel değilmiş zaten kontrol ettim bi süre kullandım tekrar mavi ekran verdi şimdide diğer söylediklerinizi uygulayacağım.

Yeni gelen dosyaları da atar mısınız? Technopat Sosyal'e konu açmayı deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,825
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri