emres1
80+
- Reaksiyon skoru
- 196
5-6 yıldır oynuyorum yeni bir klan kurdum, eğer gelmek isteyen olursa klan davetini aşağıya bırakıyorum
1 mart 2016 da türkiyeye açıldı oyunOyun çıkalı 6 yıl olmadı bile.![]()
klanım henüz 1 aylık bile değil 12 kişiyiz klanda, herhangi bir kupa sınırlaması yok herkes gelebilirOynamayı bıraktım niye bilmiyorum güzel oyunHeralde emülatör çok yer kapladığından. Kaç kupa gerekli girmek için.
2016 dan beri de oynuyordum 1 senedir oynamıyorum.1 mart 2016 da türkiyeye açıldı oyun
ben de 5000-6000 kupa arasında gidip geliyorum bir türlü şansım yaver gitmiyor ilerisi içinKurulduğu gün hesap açmıştım ama eskidi artık. İki hesabı lige çıkarmıştım.
davetiye yukarıda gelmek istersen, tekrardan başlama niyetin varsa2016 dan beri de oynuyordum 1 senedir oynamıyorum.
max kupam 5500 o zamanın en iyi oyuncusu vardı türk TURQUAZ dı sanırsam nicki.5-6 yıldır oynuyorum yeni bir klan kurdum, eğer gelmek isteyen olursa klan davetini aşağıya bırakıyorum
![]()
Bilir misin bilmem 3 4 sene önce barış bra isimli bir youtuber vardı onun klanına girmiştim 13 yaşındaydım o zaman bana bağış atmıştı onunla maç yapmıştık çok sevinmiştim.max kupam 5500 o zamanın en iyi oyuncusu vardı türk TURQUAZ dı sanırsam nicki.
Bizim klana gelmişti çok sevinmiştim![]()
Ey gidi ne oynardım bi ara dünya 30.'su mu neydi klanımızBilir misin bilmem 3 4 sene önce barış bra isimli bir youtuber vardı onun klanına girmiştim 13 yaşındaydım o zaman bana bağış atmıştı onunla maç yapmıştık çok sevinmiştim.![]()