Tertemiz Windows Kurmak Mı Format Atmak mı ?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,700
arkadaşlar baslıkta belirrtiğim gibi Tertemiz Windows Kurmak Mı Format Atmak mı ? pc donuyorda format la windowsu kurmak herşeyi kaldırıp aynı işlevi görür mü?

format atmayı dene bence

Tertemiz Windows kurmak için format gerekli?

İkisi de aynı şey?
Hayır, değil. Benzerler fakat aynı şey değil temiz kurulumda Windowsu en güncel sürümüyle beraber kurarsın formatta ise direkt olarak fabrika ayarlarına döndürürsün.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar baslıkta belirrtiğim gibi Tertemiz Windows Kurmak Mı Format Atmak mı ? PC donuyorda format la windowsu kurmak herşeyi kaldırıp aynı işlevi görür mü?
Temiz kurulum her zaman en iyisidir.

Hayır, değil. Benzerler fakat aynı şey değil temiz kurulumda Windowsu en güncel sürümüyle beraber kurarsın formatta ise direkt olarak fabrika ayarlarına döndürürsün.
Format atarken zaten mevcut Windows'u siliyoruz diski biçimlendiriyoruz ama Windows üzerinden format veya sıfırlama işlemini kast etmiyorum.

Tertemiz format atıp windows kurmak

Aman tanrım neler duyuyorum :D

Format atarken zaten mevcut Windows'u siliyoruz diski biçimlendiriyoruz ama Windows üzerinden format veya sıfırlama işlemini kast etmiyorum.
Temiz kurulum zaten Windows aracını indirip yaptığın şey. Formatta disk biçimlendirilir ama tem,z kurulumda öyle bir şey yok

arkadaşlar baslıkta belirrtiğim gibi Tertemiz Windows Kurmak Mı Format Atmak mı ? PC donuyorda format la windowsu kurmak herşeyi kaldırıp aynı işlevi görür mü?
Format attiginda zaten tertemiz windows kurmuş olursun

Geri