UEFA Avrupa Ligi Sonuçları

Alperen00_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,213
Takımlarımızın oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynadığı maçların sonuçlar bu şekilde;
Rosenborg 1-0 Alanyaspor
Beşiktaş 1-1 Rio Ave
(Beşiktaş penaltılarda 2-4 mağlup oldu)
Galatasaray 2-0 Hajduk Split
Elenen takımlarımıza geçmiş olsun,tur atlayan takımımıza diğer Avrupa Ligi maçlarında başarılar dileriz.

Hocam Fanatik Galatasaraylı Olarak Beşiktaş'a Üzüldüm

Türk takımları Avrupa'da rezalet, Beşiktaş kendini rezil etti. Alanyaspor'a pek şaşırmadım, Rosenborg'un bu maçı kazanmaya ihtiyacı vardı.

Ülke Puanı Çok Önemli
Evet böyle giderse Avrupa maçları göremeyeceğiz ülke olarak :(.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk takımları Avrupa'da rezalet, Beşiktaş kendini rezil etti. Alanyaspor'a pek şaşırmadım, Rosenborg'un bu maçı kazanmaya ihtiyacı vardı.
Evet maalesef takımlarımızın kendine çeki düzen vermesi gerek yoksa sonumuz çok kötü olacak.

Galatasaray as kadro çıkmadı, sonradan yapılan Belhanda değişikliğiyle maçı kazandık. Babel'i beğendim. Etebo'nun biraz maça çıkması lazım. Diagne futbolu bıraksın diyorum iyi akşamlar diliyorum.

Keşke alanya çıksaydı.

artık beşikt yöneticilerinin harekete geçmesi lazım her şey para değil

Galatasaray as kadro çıkmadı, sonradan yapılan Belhanda değişikliğiyle maçı kazandık. Babel'i beğendim. Etebo'nun biraz maça çıkması lazım. Diagne futbolu bıraksın diyorum iyi akşamlar diliyorum.
Bende katılıyorum derbi öncesi rotasyon ihtiyacı vardı ancak Diagne'yi ezdirmem adam çok samimi gelmeye başladı bana 😀.

artık beşikt yöneticilerinin harekete geçmesi lazım her şey para değil
İstifa anlamında mı?

Bende katılıyorum derbi öncesi rotasyon ihtiyacı vardı ancak Diagne'yi ezdirmem adam çok samimi gelmeye başladı bana 😀.

İstifa anlamında mı?
Diagne bu maç bir golü ofsayta düşürdü, adam gibi topa bir kere vurdu onda da önüne adam geçti. Bu maç 4/10 oynadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,682
Üyeler
187,869
Son üye
yasfar
Geri