Milan'a kaybetseydi bari, Rio Ave ne?Tam bilmiyorum ama kazanırsa milanla eşlisecekdi zaten büyük ihtimal milan kazanırdı.
Milan'a kaybetseydi bari, Rio Ave ne?Tam bilmiyorum ama kazanırsa milanla eşlisecekdi zaten büyük ihtimal milan kazanırdı.
Burak Yılmaz v2 .Diagne bu maç bir golü ofsayta düşürdü, adam gibi topa bir kere vurdu onda da önüne adam geçti. Bu maç 4/10 oynadı.
istifa değilBende katılıyorum derbi öncesi rotasyon ihtiyacı vardı ancak Diagne'yi ezdirmem adam çok samimi gelmeye başladı bana .
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstifa anlamında mı?
Doğru Milan'a kaybetseydi en azından pek bir şey olmazdı ancak Rio Ave bu takım ya .Milan'a kaybetseydi bari, Rio Ave ne?
Bu çok doğru bir söz seviyorum bu sözü.istifa değil
SLAVEN BILIC: Türkiyede bilgisi olanın yetkisi yetkisi olanın bilgisi yok
gerçek beşiktaş sevdalıları lazım
Rangers da zor takım Allah yardımcımız olsun aslanlar gibi kazanalım.Yazık cidden.
Beşiktaş son anda verdi maçı.
Şimdi gs fb
Gs rangers maçı var
İnş galatasarayım hepsini yenecek.
Rangers zorlayabilir Galatasaray'ı, boş takım değiller onlar da.Yazık cidden.
Beşiktaş son anda verdi maçı.
Şimdi gs fb
Gs rangers maçı var
İnş galatasarayım hepsini yenecek.
Beşiktaş 350 liramı yatırdı diyecek birşeyim yok.Takımlarımızın oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçlarında oynadığı maçların sonuçlar bu şekilde;
Rosenborg 1-0 Alanyaspor
Beşiktaş 1-1 Rio Ave
(Beşiktaş penaltılarda 2-4 mağlup oldu)
Galatasaray 2-0 Hajduk Split
Elenen takımlarımıza geçmiş olsun,tur atlayan takımımıza diğer Avrupa Ligi maçlarında başarılar dileriz.
Doğru.Rangers zorlayabilir Galatasaray'ı, boş takım değiller onlar da.
Galatasarayın as kadrosu harbiden iyi atak yapıyor.Rangers da zor takım Allah yardımcımız olsun aslanlar gibi kazanalım.
Galatasaray'a oynasaydın ya .Beşiktaş 350 liramı yatırdı diyecek birşeyim yok.
Onada oynadım tek maç oynamadımki 10 maç sadece beşiktaş ms1 oynamıştım 85 de gol yedi.Galatasaray'a oynasaydın ya .
Omar bomba gibi bir şey hızlandırıyor bizi.Galatasarayın as kadrosu harbiden iyi atak yapıyor.
Sadece belhandayı oyuna dahil etti 10dakikada 7-8 tehlikeli şut çektik.
Maçta babel kötüydü.
Marcao şahaneydi.
Diagne ortalamaydı.
Şu an kârda mısın zararda mı ?Onada oynadım tek maç oynamadımki 10 maç sadece beşiktaş ms1 oynamıştım 85 de gol yedi.