kıvançkara08
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
ekran kartı gigabyte aorus rtx 2060 super işmeci ryzen 5 3600xt anakart msi b550-a pro m.2 samsung 970 evo plus bunlara kasa ve ram tavsiye ederseniz sevinirim
Ssd fazla pahalı onun yerine benimde aldığım Kingston A200 alabilirsin bütçe belirt öneriyimekran kartı gigabyte aorus rtx 2060 super işmeci ryzen 5 3600xt anakart msi b550-a pro m.2 samsung 970 evo plus bunlara kasa ve ram tavsiye ederseniz sevinirim
bütçe kasanın bütçesi şimdi söyle eeğr psu su olan bi kassa önerceksen 1000 tl ye kadar hata 1200 tl e kadar cıkar bütçe rgb aşıgıyım bu arada bide psu olmayan kasa alıcaksan 900 tl civarı olsun ki psu alıyrrken zorlanmıyımSsd fazla pahalı onun yerine benimde aldığım Kingston A200 alabilirsin bütçe belirt öneriyim
belirtimBütçe ne kadar?
ekran kartı gigabyte aorus rtx 2060 super işmeci ryzen 5 3600xt anakart msi b550-a pro m.2 samsung 970 evo plus bunlara kasa ve ram tavsiye ederseniz sevinirim
bütçe kasanın bütçesi şimdi söyle eeğr PSU su olan bi kassa önerceksen 100 TL ye kadar hata 1200 TL e kadar cıkar bütçe RGB aşıgıyım bu arada bide PSU olmayan kasa alıcaksan 900 TL civarı olsun ki PSU alıyrrken zorlanmıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
belirtim
Bu var çok güzel kasadırbütçe kasanın bütçesi şimdi söyle eeğr PSU su olan bi kassa önerceksen 1000 TL ye kadar hata 1200 TL e kadar cıkar bütçe RGB aşıgıyım bu arada bide PSU olmayan kasa alıcaksan 900 TL civarı olsun ki PSU alıyrrken zorlanmıyım
belirtim
Kasayı attım hocam.bu arada ram işi tmm sadece geriye kasa kaldı o yüzden ram atmanıza gerek yok
güzelmiş bakıyorumCOOLER MASTER MasterBox TD500 Beyaz ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Beyaz ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-WGNN-S01 ITOPYA'da.www.itopya.com
Kasa bu.
Anlamadım sadece kasa için mi 900 yoksa Ram+Kasa için mi 900?
psu yok galiba bunda tam anlayamadım amaBu var çok güzel kasadır
Attığım kasada PSU yok. İsterseniz öneririm?yazıyorum bakın ram buldum eğer PSU sus kasa atıcaksanız 900 TL bütçe ama hem kasa hem PSU atıcaksanız 1200 TL
güzelmiş bakıyorum
PSU yok galiba bunda tam anlayamadım ama
olur kasa bu arada güzel duruyormuşAttığım kasada PSU yok. İsterseniz öneririm?