Apple vs Samsung kim alır

PhronoX0

80+
Reaksiyon skoru
86

arkadaşlar not tutmak dizi film izlemek için alıyorum ipadde kalem yok 870₺ fiyatı kalem almam şart androidinde beni 5 sene götüreceğini düşünmüyorum kullanan var mıdır veya düşünceleriniz nedir black firday indirimlerinde almayı düşünüyorum seneyi beklersem alınmaz gibi geliyo

arkadaşlar not tutmak dizi film izlemek için alıyorum ipadde kalem yok 870₺ fiyatı kalem almam şart androidinde beni 5 sene götüreceğini düşünmüyorum kullanan var mıdır veya düşünceleriniz nedir black firday indirimlerinde almayı düşünüyorum seneyi beklersem alınmaz gibi geliyo
Tabletlerde kesinlikle iPad en iyisi iPad öneririm.

apple hocam.her cihazda apple daha önde gözümde.

Hadi telefon olsa bir ihtimal Samsung diyebilirdim de tablet üreten tek firma Apple değil mi zaten :D

Tablet konusunda Apple diğer firmaları tokatlar. Telefon konusunda ise tercihim S serisi yani Samsung olur.

Geri