Çok iyi bir yazı okuyabilirsiniz.Burada detaylı bir yazı mevcut.Klavyeler, Mekanik Klavyeler ve Switchler
Merhaba dostlar bugün sizlere klavyeler ile ilgili bir rehber hazırlıyorum. Sorularınızı yanıtlamanıza yardımcı olabilir. Yavaş yavaş rehbere geçiş yapalım. Membran/Rubber Dome Klavyeler Çoğunluğun kullandığı klavyeler budur. Eskiden Daktilo tarzı klavyeler kullanılıyordu ancak maliyeti daha az...www.technopat.net
Benim rehberimBurada detaylı bir yazı mevcut.Klavyeler, Mekanik Klavyeler ve Switchler
Merhaba dostlar bugün sizlere klavyeler ile ilgili bir rehber hazırlıyorum. Sorularınızı yanıtlamanıza yardımcı olabilir. Yavaş yavaş rehbere geçiş yapalım. Membran/Rubber Dome Klavyeler Çoğunluğun kullandığı klavyeler budur. Eskiden Daktilo tarzı klavyeler kullanılıyordu ancak maliyeti daha az...www.technopat.net
Şuanlık league of legends oynuyorum ama yakın bir zamanda PC toplamayı düşünüyorum o zamanda FPS oyunuyla mobayı karıştırıcam tam arasında bir switch yokmu?Eğer MOBA türü oyun oynuyorsanız size mavi switch'i önerirler. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız size kırmızı switch'i önerirler. Tabii ki bu herkes için doğru değil ama bir FPS oyuncusu olarak kırmızı switch'i ben de öneriyorum. Bulabilirseniz siyah switch de güzel. Siyah switch, kırmızı switch'in daha fazla baskı isteyen modelidir. Şahsen siyah switch ile yazı yazmak bana kırmızı switch'ten daha iyi geliyor.
knk kırmızı omron switch 50 milyon tıklama ya dayanıklı tavsiye ederimMerhaba,mekanik klavyelerde switch seçimini neye göre yapmalıyız özellikleri nelerdir?Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Bana kalırsa kırmızı switch al geç.Şuanlık league of legends oynuyorum ama yakın bir zamanda PC toplamayı düşünüyorum o zamanda FPS oyunuyla mobayı karıştırıcam tam arasında bir switch yokmu?
Sesi Başın Kaldırır mı Kaldırmaz mı Ona Göre SeçersinMerhaba,mekanik klavyelerde switch seçimini neye göre yapmalıyız özellikleri nelerdir?Beni bilgilendirirseniz sevinirim.