Mekanik klavyede hangi switch?

Hangi switch?

• Oy kullanan toplam üye
    20

Batuhan66

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba,mekanik klavyelerde switch seçimini neye göre yapmalıyız özellikleri nelerdir?Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Burada detaylı bir yazı mevcut.

Çok iyi bir yazı okuyabilirsiniz.

Benim rehberim :D

Kullanıcıya göre renk tercihi değişir.
100 kişi gelir mavi der, ama sen alınca kullanamazsın.
Teşhir ürünlerinde test etmek gerek.
Ama bu dönemde zor.
O yüzden YouTube videolarını izleyip, karar vermek gerekiyor.

Mavi çok kafa ağrıtıyor

Eğer MOBA türü oyun oynuyorsanız size mavi switch'i önerirler. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız size kırmızı switch'i önerirler. Tabii ki bu herkes için doğru değil ama bir FPS oyuncusu olarak kırmızı switch'i ben de öneriyorum. Bulabilirseniz siyah switch de güzel. Siyah switch, kırmızı switch'in daha fazla baskı isteyen modelidir. Şahsen siyah switch ile yazı yazmak bana kırmızı switch'ten daha iyi geliyor.

Eğer MOBA türü oyun oynuyorsanız size mavi switch'i önerirler. Eğer FPS oyunları oynuyorsanız size kırmızı switch'i önerirler. Tabii ki bu herkes için doğru değil ama bir FPS oyuncusu olarak kırmızı switch'i ben de öneriyorum. Bulabilirseniz siyah switch de güzel. Siyah switch, kırmızı switch'in daha fazla baskı isteyen modelidir. Şahsen siyah switch ile yazı yazmak bana kırmızı switch'ten daha iyi geliyor.
Şuanlık league of legends oynuyorum ama yakın bir zamanda PC toplamayı düşünüyorum o zamanda FPS oyunuyla mobayı karıştırıcam tam arasında bir switch yokmu?

Merhaba,mekanik klavyelerde switch seçimini neye göre yapmalıyız özellikleri nelerdir?Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
knk kırmızı omron switch 50 milyon tıklama ya dayanıklı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,669
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri