Neler Yeni

Mekanik klavyelerde türkçe harf sorunu

Katılım
8 Ocak 2025
Mesajlar
116
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Bütçe
1200
Merhaba. Ben mekanik klavyelerde blueforce markasına gözüm takıldı. Bu klavyelerde ü i ş ö harfleri yok görünüyor ve öğrendiğime göre kısayol tuşları gibi çalışıyormuş bu harflerden yani shift tuşuna basarak yazmamız gerekiyormuş bundan problem olurmu yoksa normal mi bu. Malum alışıklık oldu Türkçe Q klavye kullanmak onun için sordum.
Bilgilendirir ve Marka Farketmez Dayanıklı 900 TL 1200 TL %75 ses kısmalı beyaz klavye önerisi verirseniz sevinirim blueforce orbiter tarzında.
 

Ayan

80+ Bronze
Katılım
10 Mayıs 2022
Mesajlar
1,338
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Mehmet
Turkish Q yüzlerce mekanik klavye mevcut.
 

catsped

80+ Bronze
Katılım
6 Mart 2025
Mesajlar
518
Türkçe arıyorsan bunu al fotoğraflarda ingilizce görünüyor ama değerlendirmelere bakarsan Türkçe geliyor güzel klavye. Üzerine kedim işemişti temizledim bir sıkıntısız sorunsuz cayır cayır çalışmaya devam etti. Yaklaşık 2 yıl oldu ben alalı. Hiçbir şekilde tuş bozulma gibi bir durum olmadı.

 
Top Bottom