RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,845
Aynı driver olduğunu sanmıyorum ama şu kısım varsa denenirbu ayarı corsair HS50Pro yapabilir miyim ?
Aynı driver olduğunu sanmıyorum ama şu kısım varsa denenirbu ayarı corsair HS50Pro yapabilir miyim ?
uygulamanın adı nedir ?Aynı driver olduğunu sanmıyorum ama şu kısım varsa denenir
Alıntıyı görüntüle
Xear Audio Center. HS50 Pro ile çalışmaz.uygulamanın adı nedir ?
peki 600-700tl klavye öneriniz var mı ?Xear Audio Center. HS50 Pro ile çalışmaz.
peki 600-700tl klavye öneriniz var mı ?
önerin için teşekkürler , lakin blue switch istemiyorum aşırı sesli.![]()
Logitech G G512 GX Blue Switch Türkçe Siyah Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Logitech G G512 GX Blue Switch Türkçe Siyah Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile 920-008947 ITOPYA'dawww.itopya.com
Switch' i bilmiyorum red ise alönerin için teşekkürler , lakin blue switch istemiyorum aşırı sesli.
Hocam rampage fury'nin driverını kullanıyor musunuz ? Bende rampage drop plus kullanıyorum , sizce driverı indirmeli miyim ?Eline sağlık hocam. Bende şöyle bi foto bırakayım bari500 liraya almıştım bide ben sanırım
Alıntıyı görüntüle
Driver aynı. Yani yeni drop plus ile fury x' in.Hocam rampage fury'nin driverını kullanıyor musunuz ? Bende rampage drop plus kullanıyorum , sizce driverı indirmeli miyim ?
Peki siz indirdiniz mi ?Driver aynı. Yani yeni drop plus ile fury x' in.
E900 Pro var bende de EQ ayarı ile güzel bir ses kalitesine erişmiştim o ayarlar ile kullanıyorum.Peki siz indirdiniz mi ?
Yeni drop plus derken?Driver aynı. Yani yeni drop plus ile fury x' in.
Yeni drop plus derken?
Drop plus'ın eski versiyonu da mı var? Pek bilgim yok benim.