Neler Yeni

İnceleme Furylevel Y1 ARGB Modüler Mekanik Oyuncu Klavyesi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
bu iki kulaklığın farkını nasıl anlayacağız bunlar sadece driver farkı mı yoksa fiziksel farklar da var mı?
Mikrofon girişinin eski olanda kare yeni olanda ise biraz daha şekilli bir yapıya sahip olması gerek.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Güzel inceleme ama bu red switch sesi gibi değil. Blue kadar sesli bir red switch sesi var. Zamanında da beğenmemiştim hala da beğenmiyorum klavyeyi.

850-870₺'ye değer mi tartışılır. Sonuçta daha uyguna https://www.gaming.gen.tr/urun/3077...-gaming-klavye-linear-switch-90mp0191-b0ya00/ böyle bir ürün var.

E900 Pro var bende de EQ ayarı ile güzel bir ses kalitesine erişmiştim o ayarlar ile kullanıyorum.

https://www.silicone-forum.com/konu/eksa-e900-pro-nam-i-diger-drop-plus.346/ konunun sonunda ayarlar bulunmakta.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz sesli bir klavye olduğunun farkındayım ama benim hoşuma gitti, daha önce duyduğum diğer redlerden daha sesli ama ben switchi genel anlamda beğendim.

850 TL'ye değer mi tabii ki tartışılır, ucuz bir ürün değil vallahi 😅 ama iki set keycap ile gelmesi gibi durumlar da fiyatı artıran unsurlar. TUF serisi klavyeleri hiç denemedim ama attığınız da güzel bir modele benziyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofon çıkıntısı farklı, yeni bu.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Çok güzel bir inceleme olmuş katılmadığım tek nokta plastik metal karşılaştırması.

rowen4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tahir Usta
hocam selamlar, sanırım 6-7 aydır kullanıyorsunuz klavyeyi şuana kadar bir sorunla vs karşılaştınız mı? klavyeyi almayı düşünüyorum ama şuanki klavyem gamepower warlock 2 yılda 3 kere garantiye gönderdim w basmadığı için :D beni uzun bi süre götürecek kronik sorunu vs olmayan bi klavye almak istiyorum. uzun kullanım tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
hocam selamlar, sanırım 6-7 aydır kullanıyorsunuz klavyeyi şuana kadar bir sorunla vs karşılaştınız mı? klavyeyi almayı düşünüyorum ama şuanki klavyem gamepower warlock 2 yılda 3 kere garantiye gönderdim w basmadığı için :D beni uzun bi süre götürecek kronik sorunu vs olmayan bi klavye almak istiyorum. uzun kullanım tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.
Hocam Haziran’dan beri 12. sınıfa geçtiğim için bilgisayarı kaldırmıştım, geçen gün bir kere kurmam gerekti ve yeniden kullandım ama aktif olarak kullanmıyorum bilginiz olsun. Klavyemi 2021 Kasım’dan beri kullanıyorum ve kronik sorun denebilecek hiçbir sorunla karşılaşmadım. Memnun olduğum ve olmadığım bazı yanları var sadece. Olumlu olarak switchleri hiç sıkıntı çıkarmadı, hissiyat olarak da algılama olarak da sıkıntısız. Bilinmeyen bir marka diye şüpheniz olmasın. Tek ‘sıkıntı’ olarak adlandırabileceğim şey sesi. Ben gayet memnun kaldım sesinden ama normal bir red switch’ten çok ses çıkarıyor. Çok sessiz bir klavye istiyorsanız sorun olabilir. Malzeme kalitesinde hiçbir sorun yok, sadece space tuşunun hissiyatını beğenmedim, diğer tuşlar kadar premium bir hissiyatı yok, biraz oynak ve sesi membran gibi ancak diğer tuşlar gayet güzel bir yazma hissine sahip. Işıkları harika, renkleri doğru bir şekilde aktarıyor, animasyonları akıcı, gündüz bile rahatça görülecek şekilde parlak. Türkçe karakterler de basım değil, fabrika çıkışı Türkçe. Yalnızca enter tuşunda ufak bir ışık sızması var ama göze batmıyor. Klavyenin açılır ayağının altındaki kaydırmaz silikonlar bir süre sonra çıkmaya başlıyor. Genel olarak fazlasıysla memnunum. Başka neden bahsedilebilir bilemiyorum, güzel bir klavye. Aradığınız kritetlere uyuyorsa öneririm, şu anki fiyatını bilmiyorum ama bana geldiği dönem yanında gelen ikinci set keycaplerden dolayı fiyatını hak eden bir üründü, hala piyasayla orantılıdır diye tahmin ediyorum. Ayrıca ürün ile ilgili bir sorun yaşarsanız seve seve yardımcı olurum veya markayla iletişime geçebilirim 😄

Erda Yıldırım

80+ Gold
24G2U evet. Bu arada Fury X kullanıyorsan sana bi eq vereyim dene kulaklık coştu. Sesler daha net basslar daha iyi. Klavyeden memnunum ama başta başımı ağrıtta bizzat furylevell gelip 3 kere klavyeyi değiştirdi. 4. ürün sağlam çıktı :D Sanırım gelen tüm bozuk ürünler bana denk geldi. Neyse firmanın da işine gelir.
EQ ayarım soldan sağa
5
6
3
0
2
-3
-3
-2
6
6 Alıntıyı görüntüle
Hocam klavyeyi neden değişime göndermiştiniz? Bende basmamam sorunu oluştu. 3 kere gönderdim garantiye hala çözülmedi.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,282
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
elinize sağlık. keşke marka tkl gibi versiyonlarını da çıkarsa.

Top Bottom