Trust GXT890 Cada Red switch

Gecikme sorununa rastlamadım yaklaşık 10 aydır kullanıyorum tuş silinmesi olmadı
Fiyatı uygun olduğu için alacaktım fakat bu tuş silinmesi beni korkuttu. Gidip gp ogre veya bütçeyi aşıp rampage ultimate mi alsam diye düşünüyorum.

Fiyatı uygun olduğu için alacaktım fakat bu tuş silinmesi beni korkuttu. Gidip gp ogre veya bütçeyi aşıp rampage ultimate mi alsam diye düşünüyorum.
İsterseniz öyle yapın teknoloji şans işi sana kötü bana iyi bana kötü gelir sana iyi
Sana kalmış bir şey.

Dostum ben Trust GXT 865 ASTRA aldım.
1-Daha yeni model
2-Tuşları silinmiyor
3-Maalesef RGB değil rainbow
Bunları göze alarak tercih edebilirsin avrupa ülkelerinde tutulan model. Ama amazonda son 3 tane kalmıştı diye hatırlıyorum. Haberin olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En azından 890’ı trust sitesinde bile desteklemiyor. Bu ürün 1 yıl önce sunulmuş. Doğrusu benim bütçem 700’e kadar çıkmıştı. Alienware alacaktım sonra aklıma ikiside oetumu switch olduğu ve ikisinde kaliteli marka olduğu bu nedenle kalan 350₺ cebimde kalmasının doğru olduğunu düşündüm.

Amazonun diğer avrupa ülkelerinde bu ürüne bak yorumları oku tatmin ederse al.

Dostum ben Trust GXT 865 ASTRA aldım.
1-Daha yeni model
2-Tuşları silinmiyor
3-Maalesef RGB değil rainbow
Bunları göze alarak tercih edebilirsin avrupa ülkelerinde tutulan model. Ama amazonda son 3 tane kalmıştı diye hatırlıyorum. Haberin olsun.
Hocam lineer mechanic switch ne oluyor?Ses seviyesi ve basim gücü nasıldır?

. Doğrusu benim bütçem 700’e kadar çıkmıştı. Alienware alacaktım sonra aklıma ikiside oetumu switch olduğu ve ikisinde kaliteli marka olduğu bu nedenle kalan 350₺ cebimde kalmasının doğru olduğunu düşündüm.

Amazonun diğer avrupa ülkelerinde bu ürüne bak yorumları oku tatmin ederse al.
Alienware AW768 ise o Kailh. Yani OUTEMU'dan çok daha iyi

Hocam lineer mechanic switch ne oluyor?Ses seviyesi ve basim gücü nasıldır? Bilginiz var mı?
Switch hareketi tutarlı ve sorunsuzdur, pürüssüz ve yumuşak, rahat bir kullanım sunarlar genelde. Red, blue gibi renkleri var zaten arkadaşın attığında red olan var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,157
Üyeler
194,872
Son üye
Mert.001
Geri