Bilgisayarim hakkinda bilgi

Kaya61

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba herkese iyi günler dilerim öncelikle..
Pc topladım fakat bazı soru işaretlerim oluştu
İslemci olarak : r7 2700x
Anakart olarak asus rog strix b450f Gameing
Ekran kartı olarak :asus rog 1080ti
Ram olarak : corsair 3600 mhz lik 2x8
M2 ssd jack 512 gb
İslemci sogutucu yeni siparis verdim warzone oynarken islemci cok isiniyordu cunku oda corsair h100i sivi sogutucusu

Acaba bu sistemde bi uyumsuzlukmu var ramler 2600 gorunuyor ve kapanmalar oluyor oyun oynarken kafam karisti bide sogutcuyu nasil monte etmem gerekiyor simdiden tesekkurler

M2 ssd jack 512 gb
İslemci sogutucu yeni siparis verdim warzone oynarken islemci cok isiniyordu cunku oda corsair h100i sivi sogutucusu

Acaba bu sistemde bi uyumsuzlukmu var ramler 2600 gorunuyor ve kapanmalar oluyor oyun oynarken kafam karisti bide sogutcuyu nasil monte etmem gerekiyor simdiden tesekkurler
anakart üzerinden ram frekansını yükseltebilirsin xmp bölümünden ramların uyumsuzluğu olabilir onları kontrol et

Soğutucuyu sen mi montajladin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı işlemci bende var wraith prism soğutuculu. Yük altında daha 59 dereceyi geçmedi

Son düzenleme:
Soğutucuyu sen mi montajladin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı işlemci bende var wraith prism soğutuculu. Yük altında daha 59 dereceyi geçmedi
Evet warzonede sadece ediyor bu isi baska hic bir oyunda olmadi

M2 ssd jack 512 gb

Oc varsa kapat hepsini autoya al bide anakartın kaç mhz destekliyor bunu bilmeden 3600 mhz lik ram alırsan yararlanamassın soğutucuyuda ilk takarken çapraz tak ama tam sıkma vidaları hepsinin girdiğinden emin olduktan sonra hepsini sık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,719
Üyeler
188,303
Son üye
Guddi06
Geri