Windows Defender Yeterli Olur Mu?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Sorum başlıktaki gibi kaspersky lisansım doldu windows defender yeterli gelir mi?

Dikkatli bir kullanıcıysan yeterli.Ben yıllardır ek bir program kullanmıyorum.

biraz forumu gezinirseniz rahatlıkla ücretsiz nasıl kendinizi koruyabileceğinizi görebilirsiniz .

Crack kullanmıyorum hiç bir zaman. Google chrome da değil edge kullanıyorum virüse karşı yeterli gelir mi bu durumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz forumu gezinirseniz rahatlıkla ücretsiz nasıl kendinizi koruyabileceğinizi görebilirsiniz .

Az önce gördüm bunu :) Windowsum güncel değilmiş hemen indiriyorum son güncellemeyi

Kaspersky Free crack değildir. Kaspersky'nin kendi sunmuş olduğu tamamen ücretsiz anti virüs programıdır.

Kaspersky Free crack değildir. Kaspersky'nin kendi sunmuş olduğu tamamen ücretsiz anti virüs programıdır.
Crack kullanmıyorum dedim. Free ve güvenlik duvarı ile devam edeceğim

Yıllardır Windows Defender kullanıyorum çok şükür başıma hiç kötü bir şey gelmedi. Hangi antivirüs kullandığından daha çok interneti nasıl kullandığın önemli 👍

Eğer pek tekin olmayan yollarda takılmıyorsanız fazlasıyla yeterli mesela ben anti-virüs kullanmıyorum Windows defender kullanıyorum ek olarak AdwCleaner ve Emisoft Emergency Kit kullanıyorum kendimi sağlama alıyorum.
Onlara da bir göz atarım

Geri