tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır teşekkürlerGüç planına gel, oradan yüksek performansı seç.
tamamdır teşekkürlerGüç planına gel, oradan yüksek performansı seç.
benimkiside 4 ghz 4.1 ghz de falan çalışıyornerden yapabilirim hangi program ve yaptığım zaman ne gibi sonuçlar olur
f ile alakası yok 9900kf nin kilidi açık mesela k serisi olmayanların kilidi kapalıdır.İntel F serisi işlemcilerin çarpan kilidi kapalı. O yüzden O.C olmuyor.
Dostum KF demedim. F dedim. F ile alakası var. K ve KF O.c olur. F olmazf ile alakası yok 9900kf nin kilidi açık mesela k serisi olmayanların kilidi kapalıdır.
f nin anlamı o değil. Kf de teknik olarak f serisi oluyor ve düz 10400 de oc olmaz. f ile ocnin alakası yoktur yani.Dostum KF demedim. F dedim. F ile alakası var. K ve KF O.c olur. F olmaz
KF F serisinin çarpan kilidi açık üyesidir. Ama düz F serisi O.C olamazzf nin anlamı o değil. Kf de teknik olarak f serisi oluyor ve düz 10400 de oc olmaz. f ile ocnin alakası yoktur yani.
Sonunda k olmayan hiç bir işlemci oc olamaz o yüzden f nin oc ile alakası yoktur f nin çok başka bir anlamı var biliyor musun acaba?KF F serisinin çarpan kilidi açık üyesidir. Ama düz F serisi O.C olamazz
Sonunda K olmayan hiç bir işlemci O.C olmaz diyorsun. 9400F işlemcinin sonunda K varmı peki?Sonunda k olmayan hiç bir işlemci oc olamaz o yüzden f nin oc ile alakası yoktur f nin çok başka bir anlamı var biliyor musun acaba?
9400f oc olur demedim zaten f nin oc ile alakası yok diyorum ben.Sonunda K olmayan hiç bir işlemci O.C olmaz diyorsun. 9400F işlemcinin sonunda K varmı peki?
Ben seni yanlış anladım o zaman :S9400f oc olur demedim zaten f nin oc ile alakası yok diyorum ben.
kanka 9400f ye yapılmıyornerden yapıcağımı tam anlamadım detaylı söyler misin