serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
deme öyle aga kendine adamsınBenden olsa olsa 30tl lik Everest olur.
deme öyle aga kendine adamsınBenden olsa olsa 30tl lik Everest olur.
logitech g pro wirless alabilirsin veya g903 fare olarakYanına Kulaklık mouse önerirmisin. en üst segment
Çok bir olayım yokdeme öyle aga kendine adamsın
reis sen 30 tllik everestsen ben hiçimBenden olsa olsa 30tl lik Everest olur.
Corsair Virtuoso+G PRO WirelessYanına Kulaklık mouse önerirmisin. en üst segment
harbi, furkan 30tl everest ise biz neyiz 1k mesajımız bile yokreis sen 30 tllik everestsen ben hiçim
ROG Delta 7.1'i çok severim, kesinlikle alınmalı bence. Corsair Void Elite RGB de bakabilirsin. Mouse olarak aklıma bir şey gelmedi.Yanına Kulaklık mouse önerirmisin. en üst segment
reis sen nasıl 10 günde 958 mesaj attın ben 3 ayda 900 atamadım?harbi, furkan 30tl everest ise biz neyiz 1k mesajımız bile yok![]()
Mesaj olayını takma.harbi, furkan 30tl everest ise biz neyiz 1k mesajımız bile yok![]()
1 ayda 5K mesaj attım. Aktif olursan zor değil.reis sen nasıl 10 günde 958 mesaj attın ben 3 ayda 900 atamadım?
Çok ii bi klavye ama bence hiçbir klavye 2000tl etmezApex Pro almayı düşünüyorum Sizce Nasıl bi klavye o parayı hakediyormu
Paran varsa ederÇok ii bi klavye ama bence hiçbir klavye 2000tl etmez
mouselar hakkında pek bilgim yok ama asus rog delta rgb öneririm dünyanın en iyi kulaklığı evet şaka yapmıyorumen iyi kulaklırandan biriYanına Kulaklık mouse önerirmisin. en üst segment