Bedava twitch prime ininal ile

EmreS

80+
Reaksiyon skoru
32
Twitch prime ı ininalımı girip bedavaya satın alabiliyorum. İçinde 0 tl var ve birdaha kullanmayacağım. Böyle satın al diyip içinden para gitmemesi garibime gitti. Acaba ileride benden para kesimi yapabilirler mi? Yoksa bu bug mı? Satın alanya devam esersem bisey olurmu ? Cevap verirseniz sevinirim.

:d bug değil kardeşim 1 ay ücretsiz olduğu için eğer iptal etmezsen 2 ay para keser içinde para olursa

Dostum deneme değil yaklaşık 6 7 aydır bedava alabiliyorum.
bende 6 ay kullanmıştım sonra karta bloke atıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı hesapta kullanamamıştım içinde para olmasına rağmen

Yanı benden para kesmeyecekler. Kart bloke olana kadar kullanıyorum o zaman ?
kesmezler ama bence iptal et her duruma karşı yada sanal kart kullan ona para yükleme ondan çekemezler

kesmezler ama bence iptal et her duruma karşı yada sanal kart kullan ona para yükleme ondan çekemezler
Kartımı birdaha kullanmayı düşünmüyorum o konuda sıkıntı yok. Ama biliyosundur ıninali alırken tc veriyorsun yani tc üzerinden borç bindirebilirler mi sizce
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben prime kullanıyorum
bu forumdaki birsine twichte abone olsam ona para gelirmi?
Gelir

Kartımı birdaha kullanmayı düşünmüyorum o konuda sıkıntı yok. Ama biliyosundur ıninali alırken tc veriyorsun yani tc üzerinden borç bindirebilirler mi sizce
ön ödemeli kart bu bir şey olmaz

Twitch prime ı ininalımı girip bedavaya satın alabiliyorum. İçinde 0 TL var ve birdaha kullanmayacağım. Böyle satın al diyip içinden para gitmemesi garibime gitti. Acaba ileride benden para kesimi yapabilirler mi? Yoksa bu bug mı? Satın alanya devam esersem bisey olurmu ? Cevap verirseniz sevinirim.
Adamlar 7 tl ye amozon prime yaptı siz yine beleş peşindesiniz bu kadar Düşmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri