BİLGİ BİOS GÜNCELMESİ

=Furkan=

80+
Reaksiyon skoru
0
merğaba kardeşlerim ben fazla anlamadıhımdan sizlere soruyorum sıkıntımı sorum şu bios sürümüm 5.10 en güncel sürüm ab350mhdv anakartında 6.10 acaba güncelemelimiyım bir kaç aydır pc de takılmalar felan olmaya başladı ekran donuyor reset atınca bazen duzelıyor bazen açılmıyor kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor sade bazı testler de yaptım diğer bileşenlerden de olabilir düşüncesinden isterseniz bakın fotoraflara. sürüm eski oldhu için yapma olasılığı varmı böyle bi hata? Adsız.pngHDTune_Error_Scan_ADATA___SU630.pngOCCT-20200917-135740-PowerSupply.png

merğaba kardeşlerim ben fazla anlamadıhımdan sizlere soruyorum sıkıntımı sorum şu bios sürümüm 5.10 en güncel sürüm ab350mhdv anakartında 6.10 acaba güncelemelimiyım bir kaç aydır PC de takılmalar felan olmaya başladı ekran donuyor reset atınca bazen duzelıyor bazen açılmıyor kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor sade bazı testler de yaptım diğer bileşenlerden de olabilir düşüncesinden isterseniz bakın fotoraflara. sürüm eski oldhu için yapma olasılığı varmı böyle bi hata?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ssd veya hddden dolayı olabilir o takılmalar ama bios güncelleyin her zaman iyidir

ssd veya hddden dolayı olabilir o takılmalar ama bios güncelleyin her zaman iyidir
o takılmalar oldhunda cızırtı sesi geliyor donuyor ekran bazende sade erkan gidiyor hiç bi hata vermeden arkada ses geliyor ekrna yoken pc yı bile bile kapatmıştım fareyle bi biosu günceleyeem sırasıylamı gunleyeım direk yada en guncel srümümü gunceleyim acaba

o takılmalar oldhunda cızırtı sesi geliyor donuyor ekran bazende sade erkan gidiyor hiç bi hata vermeden arkada ses geliyor ekrna yoken PC yı bile bile kapatmıştım fareyle bi biosu günceleyeem sırasıylamı gunleyeım direk yada en guncel srümümü gunceleyim acaba
bşos güncellemede yazar mesela 6.10 yapmadan önce 6.00 yapman gerekebilir sitede yazar o

Geri