bilgisayardan para kazanmak

beyler eyw buna bi bakayım yaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bişi sorcam ben yazılım az buçuk biliyorum yani öğrenmeye devam ediyorum yazılımla nası para kazanırım

Logo yaparak satabilirsin. Eğer müziğe yeteneğin varsa beat yapıp satabilirsin, veya youtuba ekleyip oradan para kazanabilirsin.

hiç uğraşmak istemiyom kripto para falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benlik deil çok yapamam :D
Uğraşmadan para nasıl kazanacaksın? Kar marjı çok yüksek kripto para trade işinin. Uğraşmadan para kazanacaksan söyle bizde yapalım. 10 yaşındasın sanırım?

Uğraşmadan para nasıl kazanacaksın? Kar marjı çok yüksek kripto para trade işinin. Uğraşmadan para kazanacaksan söyle bizde yapalım. 10 yaşındasın sanırım?
Bu kripto para trade ne oluyor hocam bana detaylı bilgi verir misin merak ettim?

Yazılım da ne alanda?Neler biliyorsun? Ne kadar bilyiorsun? Ona göre bir öneri yapabilirim.

Uygunsuz dil
Yazılım da ne alanda?Neler biliyorsun? Ne kadar bilyiorsun? Ona göre bir öneri yapabilirim.
bek bi bilmiyorum yalan yok ama yani 2-3 saat eğitim videoları izledim web sitesi kurmak için oyun yapmak için falan

Son düzenleme:
bek bi bok bilmiyorum yalan yok ama yani 2-3 saat eğitim videoları izledim web sitesi kurmak için oyun yapmak için falan
Hocam bari sansürle :P O zaman yazılım alanında para kazanmanız mümkün değil. Eğer SEVİYORSANIZ kendinizi bir alanda geliştirmeye çalışın. Ayrıca İngilizce öğrenin. Maalesef para kazanma kolay değil.

Hocam bari sansürle :p O zaman yazılım alanında para kazanmanız mümkün değil. Eğer SEVİYORSANIZ kendinizi bir alanda geliştirmeye çalışın. Ayrıca İngilizce öğrenin. Maalesef para kazanma kolay değil.
haydaa sansürü unuttuk admin görmesin :D

Düzenle hemen hocam :D Bu arada Sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Bu kripto para trade ne oluyor hocam bana detaylı bilgi verir misin merak ettim?
Aslında çok zevkli ve karlı bir iş. Basitçe özetlemek gerekirse bir kripto para düşünce alıyorsun yükselince satıyorsun gibi bir mantığı var. Bu işi bazı youtube kanallarından öğrenebilirsin.
40.PNG

Bu tarz Tradingview.com gibi grafik sitelerinden grafiklere bakıp stratejinle al sat yapıyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Aslında çok zevkli ve karlı bir iş. Basitçe özetlemek gerekirse bir kripto para düşünce alıyorsun yükselince satıyorsun gibi bir mantığı var. Bu işi bazı youtube kanallarından öğrenebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Bu tarz Tradingview.com gibi grafik sitelerinden grafiklere bakıp stratejinle al sat yapıyorsun.
İyiymiş mantıklı aslında sermaye gerekiyor değil mi?

Geri