Gamepower Ogre Basmama Sorunu

CloverSitaN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Merhabalar, 2-3 hafta önce internetten gamepower ogre sipariş ettim ve 2 haftadan beri kullanıyorum. Bir şey farkettim A ve J tuşları bazen basmıyor. Ard arda a ya basıyorum ilk basışım bazen işlemiyor ama sonrakilerde sıkıntı olmuyor. Bu yazıyı yazarken bile 1-2 kere A tuşuna bazmamazlık yapatı. Sebebi ne olabilir ? Ne yapmalıyım ? birkaç haftalık klavyede böyle sorunlar yaşamak çok can sıkıcı.

Warlock da sorun vardı 1 sene ogre kullNdım bayıldım o na
ogre fiyatın göre cidden çok güzel fakant bunun gibi sorunalar biraz can sıkıcı. ilk aldığımda sorun farketmedim ama birkaç gün önce 1000hz ye yükselttim ondan olabilir mi siz yaşadınız mı böyle bir sorun ?
Yapabileceğin en mantıklı şey garantiye vermek olacaktır.
yarın ilk işim mağazaya yazıp durumu anlatmak olacak.

ogre fiyatın göre cidden çok güzel fakant bunun gibi sorunalar biraz can sıkıcı. ilk aldığımda sorun farketmedim ama birkaç gün önce 1000hz ye yükselttim ondan olabilir mi siz yaşadınız mı böyle bir sorun ?

yarın ilk işim mağazaya yazıp durumu anlatmak olacak.
Ben de 5 aydır Ogre RGB Red Switch kullanıyorum ancak 1000 hz'de böyle bir sorun yaşamadım.
GamePower son zamanlarda işleri batırıyor gibi, aynı sorunu popüler olan GamePower Saber'da da yaşayan kişi sayısı çok fazla.

Ben de 5 aydır Ogre RGB Red Switch kullanıyorum ancak 1000 hz'de böyle bir sorun yaşamadım.
GamePower son zamanlarda işleri batırıyor gibi, aynı sorunu popüler olan GamePower Saber'da da yaşayan kişi sayısı çok fazla.
250hz ye indirdim sanki olmuyor artık. ama çok saçma yine de yollamayı düşünüyorum garantiye. garantide düzeltemezlerse ne oluyor geri falan mı yolluyorlar ?

250hz ye indirdim sanki olmuyor artık. ama çok saçma yine de yollamayı düşünüyorum garantiye. garantide düzeltemezlerse ne oluyor geri falan mı yolluyorlar ?
Garanti bir sorun yok deyip geri yollayabilir. Bu şekilde yapan firmalar çok.
Öyle yaparlarsa Tüketici Hakları'na başvurabilirsin, kendi lehine bir kazanç sağlayabilirsin.

Hukuk okumadım ancak bildiğim kadarıyla tazminat davası mantığıyla sizi mağdur ettikleri için maddi bir ödeme yapmak zorunda kalıyorlar.
Anladım, garanti için aldığım mağazaya mı yoksa gamepowera kendim mi yollamam gerekiyor bilginiz var mı ?

Anladım, garanti için aldığım mağazaya mı yoksa gamepowera kendim mi yollamam gerekiyor bilginiz var mı ?
Mağazalık bir durum yok, ürün GamePower.
GamePower'ı ara ve garanti hakkında bilgi al.
Mesela benim Rampage farem bozulmuştu, garanti için Segment Destek adındaki bir yere yollamamı söylediler.
Şu an hala orada ve tamir edilip geri yollanmasını bekliyorum.
Belki de kendine ait bir servisi vardır, daha önce GamePower ile garantilik bir şey yaşamadığım için detayını bilmiyorum.

Mağazalık bir durum yok, ürün GamePower.
GamePower'ı ara ve garanti hakkında bilgi al.
Mesela benim Rampage farem bozulmuştu, garanti için Segment Destek adındaki bir yere yollamamı söylediler.
Şu an hala orada ve tamir edilip geri yollanmasını bekliyorum.
Belki de kendine ait bir servisi vardır, daha önce GamePower ile garantilik bir şey yaşamadığım için detayını bilmiyorum.
tamamdır, çok yardımcı oldun teşekkür ederim. yarın ilk iş garantiyi aramak olacak

Geri