ADATA SSD SORUNLU MUDUR

Peki bana 400-500tl bandında en az 480gb SSD önerebilir misiniz

Peki sizce bu fiyata M2 SSD mi yoksa sata SSD mi umarım doğru yazmışımdır

M.2 SSD gereksiz pahalı ve normal bir kullanıcı için gereksiz. O yüzden tabii ki SATA.

Sorunludur. 20-30 TL daha fazla ver güzel markalar al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adata SU650 kronik sorunludur, SU630 ise yenilenmiş ve sorunlar giderilmiş modeldir.

SU630 modelinde de sıkıntı yaşanıyor.

Arkadaşlar alacagim hemen hemen tum teknobiyotik kasalarda bu ssdnin 480gb versiyonu bulunuyo bazıları kronik sorunlu gibi yorumlar yapmışlar bilgili ve tecrübeli arkadaslar kullanmış arkadaşlar yazarsa sevinirim
A Data ya yaklaşmayın. SU630 ve SU800 kullandım ikiside kısa zaman da bozuldu ve hiç biri de belirtilen okuma yazma oranlarına çıkamadılar. Samsung evo alın hiç başınız ağrımasın.

Cancağazlarım peki adatanın ramleri de mi sorunli şimdi aklımda soru işareti kaldı bide ben eğer adata sorunlu ise apacer panter alcam Abdullah abim öneriyordu ama sizin de bir fikrinizi almak isterim tabii ki

Arkadaşlar alacagim hemen hemen tum teknobiyotik kasalarda bu ssdnin 480gb versiyonu bulunuyo bazıları kronik sorunlu gibi yorumlar yapmışlar bilgili ve tecrübeli arkadaslar kullanmış arkadaşlar yazarsa sevinirim
Su serisinde sorunlar olabiliyor giriş seviyesi bir ssd modeli samsung ssd nin en iyisidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,326
Üyeler
188,075
Son üye
ruzgargates
Geri