Rival 3 Scroll içeri düştü

2 Tane steelseries mouse topu kırdım birinde lol oynarken masaya çarptım kırdım diğerinde ekrana fırlattım. En son g102 lightsync aldım memnunum vuruyorum, çarpıyorum bir şey olmuyor.

Ben cs de bas konuş tuşuna basmaya üşeniyorum odaklanamıyorum herife bak scroll basıyor

Apex Pro ? çöp mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctis Pro ,7 ,5 çöp mü ?
o arkdaşlara asla hak vermiyorum piyasadaki çoğu markadan daha iyi olduğunu düşünüyorum bütün ekipmanlarım stealseries gayet memnunum
(ünlemi görmedim sövmeyin)

o arkdaşlara asla hak vermiyorum piyasadaki çoğu markadan daha iyi olduğunu düşünüyorum bütün ekipmanlarım stealseries gayet memnunum
(ünlemi görmedim sövmeyin)

arkadaş çöp demiş ama parantez içinde ÜNLEM koymuş manasını bilmeyen varsa açıklayayım İ-RO-Nİ

arkadaş çöp demiş ama parantez içinde ÜNLEM koymuş manasını bilmeyen varsa açıklayayım İ-RO-Nİ
knk görmedim onu gördüğümde mesajı yazmıştım bende mesajın altına yazdım görmedim diye ne anlama geldiğini biliyorum

hocam sizin mouse parçalama fetişiniz fln yok demi sadece meraktan
Sinirlenince sinirimi yanlış şeylerden çıkarıyorum 2 sene önce oyun oynarken sinirlenip laptopun ekranın klavye ile bağlandığı yere tekme atıp ekranı çıkarmıştım ama kablolar kopmadığı için çalışıyordu.1 sene 2 kablo ile çalıştı laptop.

Geri