Pc Açılmıyor Lütfen yardım edin

Ben RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar ve RGBler açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak

Ben RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak
Yapmış arkadaş.
Ben anlamadım kusura bakma düşündüm herşeyi ama bulamadım bir şey.

Ekran kartı fanları dönüyor mu?
ekran kartı fanları sabahda dönmüyodu sonradan ısındıkça dönmeye başlıyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmış arkadaş.
Ben anlamadım kusura bakma düşündüm herşeyi ama bulamadım bir şey.
zaman ayırıpyardım ettigin için saol yinede

Ben RAM overclock yaptığım zaman aşırı yüksek bir değer vermiştim ve BIOS u bozmuştum. Bios bozulduktan sonra PC yi açınca bütün ışıklar ve RGBler açılıyordu ama görüntü gelmiyordu ve tüm fanlar son hız dönüyordu çok ses çıkarıyorlardı. Sizin Bios a bir şey olmuş gibi duruyor CMOS Reset yapabilirsiniz Bios pilini çıkarıp takarak
bios a hiç girmedim ama sadece şu american bilmem ne diye yazan yere geldim ondan sonra kapamıstım pc yi bu arada bios pilinide çıkarıp denedim ama olmadı

ekran kartı fanları sabahda dönmüyodu sonradan ısındıkça dönmeye başlıyor sanırım

zaman ayırıpyardım ettigin için saol yinede
Kral nasıl açılmıyor ya sıfır sistem nasıl açılmaz ramler aynı dimi farklı marka kullanmadın?

QzgpSKZNEuPcdAoI_setting_fff_1_90_end_1000.png

Neresinde yanıyor ışık işaretleyip atar mısın?

B450M S2H olsa anakart daha yardım edebilirdim normalde S2H da CMS_RESET pinlerine tornavida dokundurunca bu sorun düzeliyordu ama B450M-K da bu pinler yok

tvde birden fazla hdmi girişi olduğu için tv ayarlarında bütün hdmi kanallarını açıp baktın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,323
Üyeler
190,189
Son üye
Qyrox37
Geri