Yazmayın artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Atatürk içki bağımlısıydı diyorlardı ve RTE vs MKA denildiğinde RTE diyorlardı. (Tiktokta)
Atatürk ile rte zamanında vs attılar Halifelik mi Cumhuriyet mi diye Kaybeden birdaha insan içine çıkamadı :D

Bide tr bi olay var. Cirak yeni ise girdinde hemen ceo olmak istiyor.
yok kac maas alcam. Yok kac gün tatil. Yok saat kacta basliyorum. Yok kacta bitiyorum.
Bide sinavlar cok ezbere. Bi Mathematik formül bile tek ezber. Ama demiyorki. Ögretmen bunu sunu sorar. Bi formül degisme mantiki yok 😂.
Elektronik mühendiz okuduk öyle seyler soruyorlarki. Bizim area Manager türkiyede var. Adama anlatiyom. Kafasi error. Halbüki oda mühendiz. Cok ezber ve mantik sekli yok okuma class seviyede tr

İnşallah devletin başındakiler inerde hep birlikte ülkede m*l gibi dolaşırız inşallah ya iner inşallah. Gelir biri sonra dibin dibine ineriz
yahu kardesim sen belli ki koyunsun niye bizi de buraya topladın ki?_

Tamamda sonrasını da biliyorum diyorsun. Nereden? Hani at da hepimiz bilelim diyorum :)
Saat 4 te atayım dersler var. Yolsuzlukları da anlatayım mı? Bu arada sen benimle aynı taraftasın neyin şeyini diyorsun anlamadım. Kandırıldık dediklerini biliyorum ama sonrasında yapılan yardımları söylüyorum ben sana.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,068
Üyeler
197,814
Son üye
Kaan.38
Geri