Tüm uygulamalar durduruldu hatası

TheTitanN

80+
Reaksiyon skoru
131
Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür telefonda girdigim çoğu uygulama durduruldu hatası veriyor youtubeden arastirdigim defalarca önbelleği temizledim geçmedi ne zaman yeni uygulama indirsem yada yüklü uygulamaya girsem uygulama durduruldu diyor nolur yardım edin müziklerim hic birseye giremiyorum instada dm açınca duruyor sebepi nedir

Arkadaşlar merhaba bir kaç gündür telefonda girdigim çoğu uygulama durduruldu hatası veriyor youtubeden arastirdigim defalarca önbelleği temizledim geçmedi ne zaman yeni uygulama indirsem yada yüklü uygulamaya girsem uygulama durduruldu diyor nolur yardım edin müziklerim hic birseye giremiyorum instada dm açınca duruyor sebepi nedir
knk telefona format at düzelir

knk format son çaremi
knk o hatanın ben çok bi çözümü olduğunu sanmam hem format atarsan telefonda rahatlamış olur içinde önemli şeylerin varsa bilgisayara aktar sonra formatla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk format son çaremi

bir sürü müzik ve rehber hepsiyle uğraşmak sıkıntı olur
knk telefonun hangi marka

knk o hatanın ben çok bi çözümü olduğunu sanmam hem format atarsan telefonda rahatlamış olur içinde önemli şeylerin varsa bilgisayara aktar sonra formatla
çözümü varsa uğraşırım olmuyorsa son çare telefonda 30 gb boş yerde var aslında

knk telefonun hangi marka
casper via a1

çözümü varsa uğraşırım olmuyorsa son çare telefonda 30 gb boş yerde var aslında

casper via a1
knk numaraları falan bi kağıda yaz yada mail adresi ile senkron olan bi uygulamaya not al sonra format at

Geri