Çözüldü✓ 1660s Almak Yerine 1660 Alınır mı?

Ya bir kere benim Bi kere 1660s den yukarı çıkmam imkansız diyebilirim, gerçekten konu çok gereksiz şekilde büyüdü, ben cevabımı aldım zaten "BABAM NE DERSE O"
baban ne derse o mu ? niye konu açtın ozaman? ve ayrıca aynı fiyat.

Ya bir kere benim Bi kere 1660s den yukarı çıkmam imkansız diyebilirim, gerçekten konu çok gereksiz şekilde büyüdü, ben cevabımı aldım zaten "BABAM NE DERSE O"
Bu herşeyi özetliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baban ne derse o mu ? niye konu açtın ozaman? ve ayrıca aynı fiyat.
Değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

krşm 5600xt sorunsuz krşm alablrsnz krşm

Bu herşeyi özetliyor.

Değiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil
aga özetliyor eyw da aynı fiyat işte o üzüyor. adam bile bile düşük fps kart alıyor .

krşm 5600xt sorunsuz krşm alablrsnz krşm
çözüldü sorun ?

1660s bütçeyi hafiften zorlamaya başladı son zamlardan sonra, ben de diyorum ki eğer babamı ikna edemezsem 1660s almaya, @ByEfe04 gibi 1660 alıp OC yapayım. Ama bir yandan da 1660s i alıp OC yapıp 1660ti gücüne getirmekte var. Ben aradaki 250-300 TL farka değeceğini düşünüyorum ama babam benimle aynı fikirde olmayacak büyük ihtimal :/
Babanı zorlama veya bekle o zaman al 1660s yok dayanamam diyorsan babam bütçe çıkamazsa çok takma 1660 al bende 1660 alacaktım 1 yıl önce filan babam dedi 1000 lira bütçe var dedi gittim rx580 aldım çok takma yani

aga özetliyor eyw da aynı fiyat işte o üzüyor. adam bile bile düşük fps kart alıyor .

çözüldü sorun ?
Knk bana 5000 TL ye 5600 XT li bir sistem söyle anında almazsam en a*iyim

Yok bu iş böyle olmayacak. @Alper140 knk özelden yardımcı olalım sana. Birkaç kişiyi daha ekle.

Sadece beni değil birkaç kişi daha ekle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,926
Son üye
Fırat deniz72
Geri