Steelseries Arctis 1 Mi? Steelseries Arctis Raw Mı?

Reaksiyon skoru
8
Steelseries arctis 1 mı daha kullanışlı olur yoksa steelseries arctis raw mı?(Uzun saatler bilgisayarda uğraşıyorum zaman zaman oyun da oynarım)

Merhaba;

steelseries arctis 1 wireless modelini kullanıyorum, gün içerisinde sürekli kullanıyorum ortalama -+20 saat batarya ömrü var, günde aralıksız 4 5 saat kullanıyorum hiç çıkarmadan, ne baş ağrısı ne kulak ağrısı hiç yaşamadım, gayet hafifi , Wireless modelini tavsiye ederim.

Merhaba;

steelseries arctis 1 wireless modelini kullanıyorum, gün içerisinde sürekli kullanıyorum ortalama -+20 saat batarya ömrü var, günde aralıksız 4 5 saat kullanıyorum hiç çıkarmadan, ne baş ağrısı ne kulak ağrısı hiç yaşamadım, gayet hafifi , Wireless modelini tavsiye ederim.
wireless alabilecek kadar durumum yok sadece artcis 1 alsam kullanışlı olur mu

Steelseries arctis 1 mı daha kullanışlı olur yoksa steelseries arctis raw mı?(Uzun saatler bilgisayarda uğraşıyorum zaman zaman oyun da oynarım)
arstic 7 kullanıyorum oldukça kullanışlı bir kulaklık 2-3 saat en fazla sabit olarak pc de muzık yada oyun için kullanıyorum terleme yada kafaya baskı olayı yok , steelsereies arstic 1 de bence aynı kalitededir

Arctis 1 öneriyorum ben rahat, kullanışlı ve şık.

steelseries arctis 1 modeli gayet uygun. Gördüğünüz gibi de sorun yok yani başka markalara yönelmezine gerek te yok.

bence ganepower yada James Donkey al onlarda iyi yani o kadar para vermene gerek yok
Merhaba;
Burada kullandığınız "o kadar para vermene gerek yok" lafı hem hoş değil hem doğru değil, dediğiniz gibi gerek yok ise 2 bin tl 3 tlk civarı kulaklıklar hiç bir işe yaramıyor sizin deyiminize göre.

Bütçe olarak öneri yapsanız tamam derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri