ozmuhaammed
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Steelseries arctis 1 mı daha kullanışlı olur yoksa steelseries arctis raw mı?(Uzun saatler bilgisayarda uğraşıyorum zaman zaman oyun da oynarım)
Tamamdır teşekkür ederimbence ganepower yada James Donkey al onlarda iyi yani o kadar para vermene gerek yok
wireless alabilecek kadar durumum yok sadece artcis 1 alsam kullanışlı olur muMerhaba;
steelseries arctis 1 wireless modelini kullanıyorum, gün içerisinde sürekli kullanıyorum ortalama -+20 saat batarya ömrü var, günde aralıksız 4 5 saat kullanıyorum hiç çıkarmadan, ne baş ağrısı ne kulak ağrısı hiç yaşamadım, gayet hafifi , Wireless modelini tavsiye ederim.
arstic 7 kullanıyorum oldukça kullanışlı bir kulaklık 2-3 saat en fazla sabit olarak pc de muzık yada oyun için kullanıyorum terleme yada kafaya baskı olayı yok , steelsereies arstic 1 de bence aynı kalitededirSteelseries arctis 1 mı daha kullanışlı olur yoksa steelseries arctis raw mı?(Uzun saatler bilgisayarda uğraşıyorum zaman zaman oyun da oynarım)
Aynı ürün sonuçta sadece kablosuz, kablosuzun bir çok avantajı var elbet. tabii ki bütçe meselesi. Normal olanıda alabilirsiniz aynı hissiyatı verecektir.wireless alabilecek kadar durumum yok sadece artcis 1 alsam kullanışlı olur mu
Aldanma ona niye gidip dandik mal alasaın ki.Tamamdır teşekkür ederim
Merhaba;bence ganepower yada James Donkey al onlarda iyi yani o kadar para vermene gerek yok