Topladığım sistem FPS değerleri çok düşük, RX 5500 sorunlu mu?

ya hocam sen niye herkese kızgın atıyorsun ben strese girdim arkadaş bırak sorunu çözmeye çalışıyorlar
Karışma bi. Burda yanlış bilgi veren bir kişi var onu haksız çıkarıyorum

Bunlar yeni bahanelerin mi :) ben amd kartlar alınmaz derken sapphire alınır diyordun sonra geldin amd'nin sorunu dedin (istemsiz kıkırdıyorum ha)
aynı kartı GİGABYTE, ASUS ; ürettiğinde çok gariptir ki ısınma sorunları azalıyor (driver ile ilgili bir şey demiyorum bunun üreten firmayla da alakası yok) ve sen hala bu üreticiyi savunuyorsun pes yani ne diyim (daha kaba konuşurdum hakaret bile etmeden hem de ama gerek duymuyorum sonra forum bana düşman oluyor sanki.)
AMD kart savunmadım. Sapphire markasının en alınabilir AMD kart markası olduğunu savundum. Ayrıca ASUS ROG STRIX kartlarda veya MSI Gaming X kartlarda MSI Mech kartlarda MSI Evoke kartlarda olan sorunlardan haberin yok sanırım.

AMD kart savunmadım. Sapphire markasının en alınabilir AMD kart markası olduğunu savundum. Ayrıca ASUS ROG STRIX kartlarda veya MSI Gaming X kartlarda MSI Mech kartlarda MSI Evoke kartlarda olan sorunlardan haberin yok sanırım.
Asus ROG Strix de çıkan problem oranını sapphire'le mi kıyaslıyorsun?

Evet. Strix Radeon kartları kimse önermiyor.
Peki peki diyelim ki öyle haklısın tamam sana son bir kıyas atacağım hala muhalefet edeceksen cevap yazma gereği bile duymam
RX 5500 XT Nitro veya Pulse serisi bir kart şu 2150 TL en ucuz :) anladık mı?
INNO3D gibi bir markanın 1660Super'i sadece 100 TL fazla 2250 TL kapiş BİTTİ Mİ ARTIK?

Peki peki diyelim ki öyle haklısın tamam sana son bir kıyas atacağım hala muhalefet edeceksen cevap yazma gereği bile duymam
RX 5500 XT Nitro veya Pulse serisi bir kart şu 2150 TL en ucuz :) anladık mı?
INNO3D gibi bir markanın 1660Super'i sadece 100 TL fazla 2250 TL kapiş BİTTİ Mİ ARTIK?
5500XT önerdiğimi nereden çıakrdın? Ben burada markayı kötüleme diyorum sana. Ayrıca fiyatlardan haberin yok.

@KeremMm Haklı, Asus ROG ve MSI gibi bazı markalar AMD tarafında alınmaz, çünkü sorunlular. Sapphire Nitro+ serisi ve Powercolor'un bazı modelleri çok sağlamdır, alınabilecek en iyi kartlae bile diyebilirim.

@!Yardım Lazım! Epey boş yapmışsın.

5500XT önerdiğimi nereden çıakrdın? Ben burada markayı kötüleme diyorum sana. Ayrıca fiyatlardan haberin yok.
Tuzaklara düşmüyorsun resmen atlıyorsun :) o gösterdiğin 4 GB 1650 S performansını veremeyen bir kart :) 1660S ise 1650 S den (AAA OYUNLARDA BİLE) ortalama yüzde 40-20 daha yüksek bir kart

@KeremMm Haklı, Asus ROG ve MSI gibi bazı markalar AMD tarafında alınmaz, çünkü sorunlular. Sapphire Nitro+ serisi ve Powercolor'un bazı modelleri çok sağlamdır, alınabilecek en iyi kartlae bile diyebilirim.

Sapphire markası hakkında bir konu açmaya karar verdim. Markadan bahsedeceğim. ayrıca sapphire kullanan kişilerden yorum isteyeceğim.

MSI önermedim bile boş yapan şu an sizlersiniz.

Geri