Hepsiburada Yurt Dışından

NickyNed

80+
Reaksiyon skoru
2
Öncelikle kusura bakmayın yurtiçine mi yazsam yurtdışına mi bilemedim

Hepsiburadada logitech g402 mousunu SW Future satıcısından almayı düşünüyorum ürün normalde 450 lira falan ama orda indirime girmiş daha önce yurtdışından ürün almadım bilen varsa süreci yazabilir mi (benim gümrük işlemleri ile uğraşmam gerekecek mi , ekstra vergi verecek miyim vb.)

Hepsiburadada logitech g402 mousunu SW Future satıcısından almayı düşünüyorum ürün normalde 450 lira falan ama orda indirime girmiş daha önce yurtdışından ürün almadım bilen varsa süreci yazabilir mi (benim gümrük işlemleri ile uğraşmam gerekecek mi , ekstra vergi verecek miyim vb.)
orada yazıyor

vergi vereceksin tabi 80-90TL verirsin 450Tl'lik şeye

hayır ürünü sepete ekle orda yazıyor gumruk vergısı kargo parası onun dısında bırsey vermezsın ama baya vergı cıkabılır urun pahalı

hayır ürünü sepete ekle orda yazıyor gumruk vergısı kargo parası onun dısında bırsey vermezsın ama baya vergı cıkabılır urun pahalı
Ne kadar vergi ödeyeceğini nasıl anlayacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar vergi ödeyeceğini nasıl anlayacağım
Fiyat etiketi 238 tl diyor sepete ekliyorum 246 diyor acaba vergi farkı mıdır bu miktar

dostum aldın mı mouse. ben de daha önceden yurtdışı alışverişi yapmadım ve fiyatlar daha uygun olunca insan ister istemez kuşkulanıyor bir sıkıntı olacak mı diye. ben kulaklık almayı düşünüyordum sw future satıcısından ama garantisi olmuyormuş diye duydum emin olamadım. satın aldıysan deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim.

Hepsiburada’da ürünü sepete ekleyip adresi girdikten sonra kargo vergi eklenecek sen ek bir şey ödemeyeceksin ama Türkiye’den almanı öneririm. (En güvenlisi.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,545
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri