Türk Telekom 24 ay taahhüt bozma

2 yıllık taahhütmüz var ve 1.1 yılı doldu. Şimdi bu taahhütü bozdurmak istesem para alacaklar mı?
normal her ay ucretın kalay ayla carp sonra 100 lıra ekle o kadar 100 lıra dedıgımde arada yapılan cart curt ındırımler az cok fıyat cıakr ortaya

Bunu Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesine de getirsinler yeminle 125TL lik olan paketi alırım hiç çekinmeden. Süperonline altyapısı var 200Mbps / 5Mbps 149TL vermek istemiyorum.
Adsız.png

Türknet https://turk.net/fiber-internet/kadikoy bu link bölümüne kadiköy olan yere ilçeni yazıyorsun sana hangi sokaklarda olduğunu gösteriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 5 Upload ne yapayım 2021 giriyoz hala 5 Mbps veriyor bütün ISS ler.
İsviçre'de 52 Frang'a 1.5 Gbps Download 1 Gbps Upload veriliyor gülsem mi ağlasam mı?

270TL 1GB / 150Mbps veriyor. Eğer GİGAFiber destekliyorsa altyapı muhteşem fiyat muhteşem paket diyebilirim.

******** türk telekom 1 mb download veriyorlar bana 90 tl de para ödeniyor

Birde ücretsiz modem hediye giderim Asus modem veya Zyxel alırdım.

******** türk telekom 1 mb download veriyorlar bana 90 TL de para ödeniyor
Kaç ay'ı kaldı bitmesine acilen değiştir o interneti yazık paranın her kuruşuna kadar.

Ben bu Türknet'e geçmekten korkuyorum. Hani bağlanmama gibi sorunlar oluyormuş ya ıslak imzalı dilekçeyi kargo ile göndermek falan zor geliyor bu yaşıma kadar hiç kargo göndermediğimden heralde.

Keşke evime gelip evde imzalasam dilekçeyi.

24 ay veya üzerine kanunlarda fesh edebilme hakkımızın bulunup bir kuruş bile ödemeden fesh edebildiğimizi söylüyor. Yarın Türk Telekom'a gidip sorucam.
24 ay a imza atan sensin zorla attırmadılar bu yüzden öyle bir şey yok bende 24 ay sözleşme yaptım 1 ay sonradan sözleşmemle oynadılar ama elimde hiçbir net kanıt olmadığı için yapabileceğim bir şey yok bundan sonra internet firmalarıyla konuşurken baştan sona her şeyi kayıt altına alıcam sözleşme falanda imzalamam orası ayrı , zaten daha 1.5 yıl civarı kablonetteyim mecburen ,kimseyede tavsiye etmiyorum kesinlikle geçmesinler en azından sözleşme imzalamasınlar ben tek fiber altyapısı onlarda olduğu için boşta bulundum bidaha imkaansız...

24 ay a imza atan sensin zorla attırmadılar bu yüzden öyle bir şey yok bende 24 ay sözleşme yaptım 1 ay sonradan sözleşmemle oynadılar ama elimde hiçbir net kanıt olmadığı için yapabileceğim bir şey yok bundan sonra internet firmalarıyla konuşurken baştan sona her şeyi kayıt altına alıcam sözleşme falanda imzalamam orası ayrı , zaten daha 1.5 yıl civarı kablonetteyim mecburen ,kimseyede tavsiye etmiyorum kesinlikle geçmesinler en azından sözleşme imzalamasınlar ben tek fiber altyapısı onlarda olduğu için boşta bulundum bidaha imkaansız...
Süperonline altyapısını kullanıyorum bugüne kadar genelde fiber optik kablonun ucunu bükerek kırdığımdan tek sıkıntı yaşadım onuda 2-3 güne gelip düzeltiyorlar genelde onun haricinde memnunum ama abi hızları fiyatını gerçekten ama gerçekten haketmiyor Türknet alasım var ama bağlatmada uğraşmakta istemiyorum tahadüt bitmesine 1 aydan az süre kaldı bitince babama bikere daha söyleyecem gel geçelim diye sonuçta 1 kere bağlatıyorsun dahada sorun yaşamıyorsun.

Süperonline altyapısını kullanıyorum bugüne kadar genelde fiber optik kablonun ucunu bükerek kırdığımdan tek sıkıntı yaşadım onuda 2-3 güne gelip düzeltiyorlar genelde onun haricinde memnunum ama abi hızları fiyatını gerçekten ama gerçekten haketmiyor Türknet alasım var ama bağlatmada uğraşmakta istemiyorum tahadüt bitmesine 1 aydan az süre kaldı bitince babama bikere daha söyleyecem gel geçelim diye sonuçta 1 kere bağlatıyorsun dahada sorun yaşamıyorsun.
brom sorun yaşamıyorsun gözüyle bakma şu şekilde 1-Kesinlikle sözleşme imzalama 2-Sözleşme imzalamak zorundaysan bile baştan sona kadar tüm konuşmaları kayıt altına al tabi sözleşmeyi okumassan bu yaptıkların yine boşa gider o yüzden tüm maddeleri okuyup her sayfanın fotoğrafını çek üşenme yoksa araya bir yerlere kendilerini haklı çıkartacak bir madde sıkıştırıyorlar sonra uğraşma diye tavsiye unutma Türkiyede akrabaya dahi güven olmuyor o yüzden firmaların hiçbirine güvenme tavsiyemi dikkate alıp almamak senin elinde tabi

brom sorun yaşamıyorsun gözüyle bakma şu şekilde 1-Kesinlikle sözleşme imzalama 2-Sözleşme imzalamak zorundaysan bile baştan sona kadar tüm konuşmaları kayıt altına al tabi sözleşmeyi okumassan bu yaptıkların yine boşa gider o yüzden tüm maddeleri okuyup her sayfanın fotoğrafını çek üşenme yoksa araya bir yerlere kendilerini haklı çıkartacak bir madde sıkıştırıyorlar sonra uğraşma diye tavsiye unutma Türkiyede akrabaya dahi güven olmuyor o yüzden firmaların hiçbirine güvenme tavsiyemi dikkate alıp almamak senin elinde tabi
Süperonline sözleşmesinde bu yana bi sıkıntı yaşamadım önceki ay tahadüt bozmuştum 57TL alırız dediler 1 ay için tamam dedim de bozmak için 400 metre yürüme üşengeçliğinden gidip bozmadım bekledim. Türknet bi geçme umudum var ama bakalım zaman gelsin her şey zamana dayalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri