PSP alsam pişman olur muyum

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
465
heryere götürebileceğim ve oyun oynayabileceğim psp bir de nintendo var ama nintendo çok pahalı ve oyunları az psp alsam pişman olur muyum bir de pspnin yeni modeli var mıdır yoksa üretimden kaldırıldı mı

ben aldım hiç oynamadım büyük heveslerle aldım sonra sattım

Psp pişman ettirtiyor

Kaldırıldı. Son modeli ps vita idi. PSP'de 3001 modelinde son buldu galiba.

heryere götürebileceğim ve oyun oynayabileceğim psp bir de nintendo var ama nintendo çok pahalı ve oyunları az psp alsam pişman olur muyum bir de pspnin yeni modeli var mıdır yoksa üretimden kaldırıldı mı

Hocam psp oyunlar çıkmıyor artık eski oyunlar var sadece dersen ben eğlencesine almak istiyorum alabilirsin ama fazla bir şey bekleme

yok sadece işte köye gidince yolculuk yaparken falan can sıkıntımı alsın yeter eski oyunların çoğunu oynamadım oyun bulmak da zor ama bu dönemde nintendoya o kadar para veremem ps3 oyunlarını oynatsın yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben aldım hiç oynamadım büyük heveslerle aldım sonra sattım
hangi oyunları oynatır mesela hangi yılın oyunlarını ps3 kadar oynatır mı

yok sadece işte köye gidince yolculuk yaparken falan can sıkıntımı alsın yeter eski oyunların çoğunu oynamadım oyun bulmak da zor ama bu dönemde nintendoya o kadar para veremem ps3 oyunlarını oynatsın yeter

Psp alabilirsin telefondaki emülatörler kaldıramıyor oyunları kasıyor ucuza bir tane bulursan al yanında oyunlarıyla beraber.

ps2 oyunlarını açıyor.

PSP Benim gibi nostalji seversen tam sana göre. Üzeceğini sanmam ama çokda para vermemek lazım PSP'ye.

Geri