Gtx 1660ti Kaç Yıl Götürür

Araya sınav senesi felan girerse 4 normal şartlarda 2 felan. Yeni kartlar ucuz çünki

Geçenlerde bir arkadaş 2060S'in çok güçlü olmadığını en fazla 1-2 sene ultrada oynatacağını söylüyordu. Ama 2060S rahatlıkla 4-5 yıl ultra-high ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.

Geçenlerde bir arkadaş 2060S'in çok güçlü olmadığını en fazla 1-2 sene ultrada oynatacağını söylüyordu. Ama 2060S rahatlıkla 4-5 yıl ultra-high ayarlarda oynatır diye düşünüyorum.
4 5 yıl iyi bir değer demi?
Yoksa kendi çapında mi iyi?

Ultra 2 yıl
High 2 yıl
Medium 3 yıl

4 Yıl götürür diye düşünüyorum.

1 sene daha eklerim ona da.
RDR 2 bile önerilen gereksinimlerde 1060 istiyor. 4-5 yıllık GPU olmasına rağmen RDR 2'yi bile yüksek ayarlarda oynatıyor. 2060S'in daha ömrü uzun bence hocam :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4 5 yıl iyi bir değer demi?
Yoksa kendi çapında mi iyi?
4-5 yıl çok iyi bir değer. Hadi 3-4 yıl diyelim. 3-4 yıl içinde çıkacak oyunları ultra ayarlarda oynamak tabii ki iyi. Daha sonra ayarları medium-high arası yapıp yine uzun süre kullanırsın.

Kişiden kişiye değişir, onun ultra anlayışı her şeyi fulleyip 8X MSAA açıp 2K, 4K oynamaktır belki de. :D

Geri