50 TL'lik kupon artık 100 tl ve üzeri ürünlerde kullanılıyor.
Kaynak: https://paylas.trendyol.com/
Ağır tepki yicekler gibi sizce?
50 tl altı veya 50 tllik ürün alınıyorduÖnceden nasıldı?
once 100 lıra verdı hemde ıstersen 1 lıralık urun alNeden ağır tepki yesinler ki? Asıl olması gereken de böylesiydi bence. Babanın oğlu değil sonuçta, "bedavadan 50 lira neden versin? " durumundayken bile kupon veriyorlar.
Önceden direkt cüzdanına 50 TL yüklüyordu istediğin şekilde kullanıyordun, önceki 100 TL kampanyası böyle olmuştu.Önceden nasıldı?
dostum başlamadan önce 50 liralık kupon yazdılar.Herkes bugün bitirdi.Değiştirmişler bugünNeden ağır tepki yesinler ki? Asıl olması gereken de böylesiydi bence. Babanın oğlu değil sonuçta, "bedavadan 50 lira neden versin? " durumundayken bile kupon veriyorlar.
Evet olayı biliyorum ama, bakalım, dediğiniz gibi de olabilir.dostum başlamadan önce 50 liralık kupon yazdılar.Herkes bugün bitirdi.Değiştirmişler bugün
İlk başta hiç bir şey yazmayıp sonradan 100 tl üzeri alışverişlerde geçerlidir yazması ilginç böyle yazsaydı kimse yapmıyacaktıNeden ağır tepki yesinler ki? Asıl olması gereken de böylesiydi bence. Babanın oğlu değil sonuçta, "bedavadan 50 lira neden versin? " durumundayken bile kupon veriyorlar.
inşallah düzeltirler geriİlk başta hiç bir şey yazmayıp sonradan 100 TL üzeri alışverişlerde geçerlidir yazması ilginç böyle yazsaydı kimse yapmıyacaktı
:/Ya tam 48 olmuştu