- Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah tepki alırlar ve eskisine döndürürler.Hesapta 5 TL kalmıştı . O kuponu kullanıp birseyler alabiliyordum artık mümkün değil
İnşallah tepki alırlar ve eskisine döndürürler.Hesapta 5 TL kalmıştı . O kuponu kullanıp birseyler alabiliyordum artık mümkün değil
Burdan Trendyol Ekibine Selam Olsun !Hesapta 5 TL kalmıştı . O kuponu kullanıp birseyler alabiliyordum artık mümkün değil
Geçenki öyleydiNeden ağır tepki yesinler ki? Asıl olması gereken de böylesiydi bence. Babanın oğlu değil sonuçta, "bedavadan 50 lira neden versin? " durumundayken bile kupon veriyorlar.
Sefer direkt cüzdana para verdiler 100 TL . Ve herşeyde kullanabiliyordunNeden ağır tepki yesinler ki? Asıl olması gereken de böylesiydi bence. Babanın oğlu değil sonuçta, "bedavadan 50 lira neden versin? " durumundayken bile kupon veriyorlar.
Evet, sanki bunu yapmak zorundaymışlar gibi bir de kızgın atmışsınız.Geçenki öyleydi
biz onlara emin ol 50tl den çok daha fazla katkı ve çok daha fazla reklam yapiyoruzNeden ağır tepki yesinler ki? Asıl olması gereken de böylesiydi bence. Babanın oğlu değil sonuçta, "bedavadan 50 lira neden versin? " durumundayken bile kupon veriyorlar.
Sende Trendyol Avukati gibi onlari savunmuşsun tarafin neresiEvet, sanki bunu yapmak zorundaymışlar gibi bir de kızgın atmışsınız.
.Kızgın niye atıyorsun ?
Cüzdan parasiyla birlikte kullanilabiliyor mu acaba50 TL altı veya 50 tllik ürün alınıyordu![]()
Boykot ederim bir eklentiye bakar!biz onlara emin ol 50tl den çok daha fazla katkı ve çok daha fazla reklam yapiyoruz