Forumda hoş olmayan kelimelerin kullanımı

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
853
Forumda yeni olduğum için ve başka forumlarda çok fazla vakit harcadığım için biraz garip geldi. Tek kelime üzerinden örnek vereceğim çünkü çok gözüme batıyor. Bir çok konuda "LAN" kelimesinin kullanıldığını görüyorum. Bu kelimenin kullanımı serbest mi? Serbest değilse de kara listeye alınıp otomatik olarak bir cezası olmalı. Gördükçe rahatsız ediyor.

Forumda yeni olduğum için ve başka forumlarda çok fazla vakit harcadığım için biraz garip geldi. Tek kelime üzerinden örnek vereceğim çünkü çok gözüme batıyor. Bir çok konuda "LAN" kelimesinin kullanıldığını görüyorum. Bu kelimenin kullanımı serbest mi? Serbest değilse de kara listeye alınıp otomatik olarak bir cezası olmalı. Gördükçe rahatsız ediyor.
haklısında
neden bu kadar takıldınki?
kimseye hakaret edilemez bu forumda zaten yasak olan bu

lan yasak la diyebilirsin
la demek de aynı. Bir şeyi değiştirmiyor. Diyebilirsin diyorsun da mesajımı tam okumadın galiba. Ben bunun kullanımını görmekten rahatsız olduğumu belirtiyorum.

Bence samimi la.

CAT5e RJ45 ağ Ethernet yama kablosu LAN kablosu 0.3m 0.5m 1m 1.5m 2m  bilgisayar için yönlendirici Laptop|ethernet patch cable|ethernet  cableethernet patch - AliExpress

Benzer terimler. :D

Geri