gamepower ogre kullananlar bakabilirmi

Bi link alabilirmiyim calypso yeni iade ettim ama güzel klavyeydi kullanım konusunda iade etmemin sebebi kargo olabilir esc tuşu çıkmış vaziyette geldi tuş fırlama yapiyordu o yüzdendir diye düşündüm adam değişim yapmak istemedi direkt iade etti parayı bende r6 aldım küçük shiftd alışamam diye korkuyorum .d
sendemi o küçük shift sevmeyenlerdesnin

Alınabilir, iyi bir ürün. Şimdiye kadar tuş basmama sorunu yaşayan görmedim.
Ama Red Switch almanı tavsiye ederim, Blue Switch çok ses yapar.
Red switch versiyonunda su geçirmez testinden çıkabileceğini düşünmüyorum birçok kişi red switch versiyonunda bu yorumu yapıyor ben blue switch kullandım red switch istiyordum ama o kadar ağır bir sesi yokdu optik olduğu için switch mor renkteydi hatta optik olduğundan kaynaklı daha az ses çıkartıyor olabilir diğer mabi switchlere göre şimdi r6 deniycem ama küçük shift e alışamam diye korkuyorum .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilmiyorumki sevmediğime karar vermedim daha kullanmadım kargoda ama elim yetişmez diye korkuyorum umarım sıkıntı yaşamam shift i 2 ye bölüp 2 farklı tuş yapmışlar bildiğin

küçük enter gayet güzeldi rahatsız olursam calypso red switche geçiş yapabilirim yada ogre rgb red switch e

Red switch versiyonunda su geçirmez testinden çıkabileceğini düşünmüyorum birçok kişi red switch versiyonunda bu yorumu yapıyor ben blue switch kullandım red switch istiyordum ama o kadar ağır bir sesi yokdu optik olduğu için switch mor renkteydi hatta optik olduğundan kaynaklı daha az ses çıkartıyor olabilir diğer mabi switchlere göre şimdi r6 deniycem ama küçük shift e alışamam diye korkuyorum .d

bilmiyorumki sevmediğime karar vermedim daha kullanmadım kargoda ama elim yetişmez diye korkuyorum umarım sıkıntı yaşamam shift i 2 ye bölüp 2 farklı tuş yapmışlar bildiğin
aynen ya şuan pc oyun kaldırmıyor ama şuan küçük shift tuşu olan bir klavyeden yazıyorum çok kötü enter büyük shift küçük babbababa

aynen ya şuan PC oyun kaldırmıyor ama şuan küçük shift tuşu olan bir klavyeden yazıyorum çok kötü enter büyük shift küçük babbababa
ciddi misin rahatsız ediyormu o kadar volo öğrenmeye çalışıyorum onda falan rahatsız eder mi? acaba

ciddi misin rahatsız ediyormu o kadar volo öğrenmeye çalışıyorum onda falan rahatsız eder mi? acaba
kanka ben hayatım boyunca 20-30 tl lik klavye kullandım hepsinde shift büyüktü ve ilk defa 2016 da güzel ışıklı mışıklı bir klavye aldım ondada shift büyüktü o yüzden ben büyük shifte alıştım ama sen küçük shifte alışdıysan bişey olmaz

kanka ben hayatım boyunca 20-30 TL lik klavye kullandım hepsinde shift büyüktü ve ilk defa 2016 da güzel ışıklı mışıklı bir klavye aldım ondada shift büyüktü o yüzden ben büyük shifte alıştım ama sen küçük shifte alışdıysan bişey olmaz
ben klavyeye alismadimki daha pc yeni da-3 klavye geldi 2 hafta kullandım tam alisiyordum oyunlarda falan daha iyi oynamaya başladım (ilk haftaya göre) iade etmek zorunda kaldım şimdi r6 ya geçtim zaten elimin yeniden alışma süreci olucak ama shift zorlarsa mecbur iade etmek zorunda kalırım denerim 1.5 hafta inşallah çok sıkıntı yapmaz

ben klavyeye alismadimki daha PC yeni da-3 klavye geldi 2 hafta kullandım tam alisiyordum oyunlarda falan daha iyi oynamaya başladım (ilk haftaya göre) iade etmek zorunda kaldım şimdi r6 ya geçtim zaten elimin yeniden alışma süreci olucak ama shift zorlarsa mecbur iade etmek zorunda kalırım denerim 1.5 hafta inşallah çok sıkıntı yapmaz
umarım alışır ama ben büyük shift seviyorum elim uzun olmadığı için shift tuşuna yetişemiyorum ben

umarım alışır ama ben büyük shift seviyorum elim uzun olmadığı için shift tuşuna yetişemiyorum ben
bakalım bencede shift tuşu büyük olmalı en azından enter tuşunun altindaki shifti küçük yapip sol taraftakini büyük yapsalar daha mantıklı aslında .Gamepower da öyleydi sanırım

bakalım bencede shift tuşu büyük olmalı en azından enter tuşunun altindaki shifti küçük yapip sol taraftakini büyük yapsalar daha mantıklı aslında .Gamepower da öyleydi sanırım
evet neyse iyi geceler ben uyuyacam bb

Geri