mesela oyun oynarken kendini oyunun içinde hissedersin ve karakterle beraaber sende geri çekilirsinya onun gibi .dYani W A S D takılırken nasıl ani bir hareketle bileğimiz yerinden oynayabilir :d
hangi oyunları oynuyorsun5 aydır kullanıyorum ve o tarz bir olay yaşamadım.
FNaF mı oynuyoz öyle tepki nasıl verelim :dmesela oyun oynarken kendini oyunun içinde hissedersin ve karakterle beraaber sende geri çekilirsinya onun gibi .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi oyunları oynuyorsun
LoL, CSGO, Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynadım, ani hareketlerde herhangi bir kayma olmadı.hangi oyunları oynuyorsun
ben esgiden pubg mobile oynardım deli gibi mesela karakter sola doğru nişan alıyodu ya yamuk nişan gibi işte onu yaptığum zaman bazen bende öyle oluyordumFNaF mı oynuyoz öyle tepki nasıl verelim :d
yardımın için teşekkürlerLoL, CSGO, Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynadım, ani hareketlerde herhangi bir kayma olmadı.
Kaymaz bence. Sonuçta altındaki malzeme kaymayan bir malzeme olması lazım.ben esgiden PUBG mobile oynardım deli gibi mesela karakter sola doğru nişan alıyodu ya yamuk nişan gibi işte onu yaptığum zaman bazen bende öyle oluyordum
Rica ederim ancak şu sıralar GamePower Ogre ve Saber almanı tavsiye etmem.yardımın için teşekkürler
gamepower calypso rgb güzelmidir ince hesapda 320 tl gibi bir fiyatı varRica ederim ancak şu sıralar GamePower Ogre ve Saber almanı tavsiye etmem.
Son aylarda baya bozdular, bir çok kişi tuş basmama sorunundan şikayetçi.
Alınabilir, iyi bir ürün. Şimdiye kadar tuş basmama sorunu yaşayan görmedim.gamepower calypso RGB güzelmidir ince hesapda 320 TL gibi bir fiyatı var
Bi link alabilirmiyim calypso yeni iade ettim ama güzel klavyeydi kullanım konusunda iade etmemin sebebi kargo olabilir esc tuşu çıkmış vaziyette geldi tuş fırlama yapiyordu o yüzdendir diye düşündüm adam değişim yapmak istemedi direkt iade etti parayı bende r6 aldım küçük shiftd alışamam diye korkuyorum .dgamepower calypso RGB güzelmidir ince hesapda 320 TL gibi bir fiyatı var