Çevremdekilerin marka önyargısı

(Bu konuyu görseler ne olur acaba :d) Kulaklık alacaktım gördüğüm herkes Trust GXT 450 Blizz veya Tronsmart Sono öneriyor. Bende Trust olanı seçtim. Çevremdekilere söyledim sonuç:

1. 3 güne bozulur Trust ne?
2. B*k gibi.
3. Alma
4. Güzel değil

Eminim sadece markaya bakıp kötü demişlerdir. Üstelik kulaklıkları James Donkey. Birisi 710 birisi 712 ve dünyanın 8. harikası diyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
Bak tronsmart sono ve trust arasında da bende kaldım dedim ki trust u çabuk kırarım çünkü plastik aldım sono yu geldi ablam direk geri ver 200 e daha güzeli alınır 1 ay oldu yaklaşık taş gibi yani ilahi dOsTum MaRkA bİlinMiyOR kEsİn B*k gİbİdİR eHuEhu diyenleride çok takma istediğini al geç senin keyfine kalmış

Bende laptop hoparlörü var bass dışında 10 takar :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GamePower mığ

Dostum biliyorum ama Marka takıntısı var dediğim gibi

Beynindeki zeka seviyesi geride olan varlıklar bunlar.
Yani aşağılamak da pek doğrı bir tercih değil doğrusunu söylemek en iyisi. Neden daha iyi diye kanıtlar atmak mesela.

Bak tronsmart sono ve trust arasında da bende kaldım dedim ki trust u çabuk kırarım çünkü plastik aldım sono yu geldi ablam direk geri ver 200 e daha güzeli alınır 1 ay oldu yaklaşık taş gibi yani ilahi dOsTum MaRkA bİlinMiyOR kEsİn B*k gİbİdİR eHuEhu diyenleride çok takma istediğini al geç senin keyfine kalmış
Kulaklığı kardeşim almadığı sürece kırılmaz :d

Yani aşağılamak da pek doğrı bir tercih değil doğrusunu söylemek en iyisi. Neden daha iyi diye kanıtlar atmak mesela.

Kulaklığı kardeşim almadığı sürece kırılmaz :d
Valla ben sporda bile kullanyom bazen döküm dumbell çarpıyor ama taş gibi mübarek

youtube izoly turbox videolarına baksanıza bi
izoly fan hesapları var

Ekler

• Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    9.7 KB · Hit: 38
  • Screenshot_21.png
    Screenshot_21.png
    15.7 KB · Hit: 33
Daha kötü olması bir ihtimal 4 GB RAM Intel UHD Graphics :d

Kulaküstü hem daha iyi birde vardı bir tane ters mekik yaparken kablo koptu buda giderse eselaaaaa
Kulağına bantla :d

izoly fan hesapları var
Birisi az kalsın inanıyordu güzel diye son anda çevirdim :d

Gamepower bayağı kaliteli, hiç bozulmuyor, doğru. :D

Bir markaya yada model sahip olmadan kullanmadan zaman geçirmeden yorum yapan insanlar var bende bunu sevmiyorum.

Daha kötü olması bir ihtimal 4 GB RAM Intel UHD Graphics :d

Kulağına bantla :d

Birisi az kalsın inanıyordu güzel diye son anda çevirdim :d
Bantlasam bile olmuyor çünkü içten olmuş yani eskiden bir tarafı çalışıyordu yine aynı ama sesi daha da düştü sonda bile duyulmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,722
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16
Geri